+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

perampas!!
Sunday, January 3, 2010 | 5:28 PM | 2 cakap cakap
perampas?grr,,dashat nye tajok..haha.. hurm hurm,,disini beta ingn meluahkn rase dukecite beta kpd shbt beta yg dah jaoh pergi dr hidup ini..ceit!! hampeyh gile ayt..
oic pompuan! perampas la kaw! grr.. fine dy bukan balak aq,,tp dy balak ko..tu pon baru jep en,,tak yah r nk keca..grr.. aq rase cm kwn aq dirampas tao! same ade kwn aq tuh yg sengal dan wat buduh cmpk aq kat tepi,,atau pon pompuan uh yg queen control sgale,,aq ta tao la kn..tp kwn aq makin jaoh dan aq rase dy akn tros pergi jaoh... tape lah weyh,,bkn ko sorg je kwn aq even ko diantare yg terbaek,,tp nk wat cane,,hidup ko skang da laen kn..aq pon mls da nk sebok tny psl ko kalo ko da mls sgt nk amek tao psl aq en..bia la,,jnji ko happy doe.. tipu r kalo aq ckp xkicik ati en..haish,,ta kesa la..chill je oke..ahha,,pompuan,,sory le wat tuduhan melulu..haha..ngeng~~

kwn,,aq rindu kaw tao..hope ko happy..

Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.