+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

surat utk ayh
Sunday, June 20, 2010 | 11:45 PM | 2 cakap cakap
assalamualaikum ayah..,
ayh mst sehat kn..adk tao,,ayh skrg tgh bahagie kn.. hmm,,hari nie hari bape,,tp ayh takde pon kat sini..cmne adk nk wish?cm ne nk kiss ayh?? erm,,takpe la,,hanye doa yg mmpu adk kirim utk ayh,,sbb taon nie adk da ta bule nk bagi pape utk ayh,,adk da tak bule buat kek coklat utk ayh..adk da tak bule pelok ayh...17 taon je allah bg pnjm ayh utk adk,.,sumpah tak tipu,,mmg tak cukup utk adk miliki insan terbaek mcm ayh.. hmm,,ayh nk tao tak,,skrg adk da smbung blaja kat matrix,,adk ta dpt msok upnm tao ayh,,tp insyaallah next year adk ushe utk dpt,,ayh doakn tao..hmm,,kat sini,,oke la,,blaja sume oke,,kwn2 pon oke,,ayh jgn risau k..tp pnt tao ayh kat sini,,block adk jaoh sgt dr dewan kuliah,,hari kene jln jaoh..hehe,,msti ayh nk ckp,, 'nk jd askar,,kene fit sket,,jgn lemau2'..kn kn.hee... ayh nk tao tak,,evry week adk tgok parents bdk2 kat sini dtg bwk mknn..hmm,,ayh igt tak dulu2 tyme adk kat teknik,,ayh slalu dtg ngn mak,,sabtu ahd je,,adk kol ayh,, 'ayh dtg tak hari ni?ckp ngn mak,,msk sdp2.hehe'..pastuh ayh dtg ngn mak,,kite duduk kat kantin skula,,borak2,,adk crite itu ini ..sume adk cite kat ayh ngn mak..hee... pastuh tyme nk blk,,ayh mst tny,,'duet cukup?'.. hehe..senyum je,,nnt ayh bg kn kn..skrg?? mak pulak tny,,tp adk tak smpi hati nk ckp takde duet,,tak tao knpe..mgkin sbb adk still nk ayh yg tny..heee,,bule tak?hmm,,msti la tak bule kn ayh...

ayh,,ingt tak dulu,,bile rslt exam kuar je,,ayh ngn mak la org fez yg adk bg tao,,ingt tak,stiap kali tuh,,ayh mst pelok cium adk dgn muke bangge kot..hee.. nnt ayt ayh 'ouh oke oke,,bagus'.. kalo adk ckp adk tak bule bwk subjek susa tuh,,ayh mst ckp 'takpe,,stdy je,,bule punye,,sng je tuh,,'
kalo adk byk humwek,,ayh ckp 'nk ayh tolong?'... ayh nk tao tak,,skrg adk byk sgt assignment,,sape yg nk offer diri nk tolong adk?tade pon ayh..hmmm.. ayh,,,adk nk blk uma,,naek bus,,haish,,mcm mls..dulu2 ayh yg amek adek blk dr hustel kn...adk org plg last blk sbb kene tggu ayh blk keje dulu..tp adk tak kesa pon..nnt dlm kete,,adk tak benti2 bebel cite sume bnde kat ayh..ayh pon lyn je.. tp ayh,,kalo skrg adk blk naek bus,,takkan nk cite kat pkck bus plak.,,dy bukan pndgr setie cm ayh,,hmmm..adk rindu sgt nk cite2 kat ayh..

ayh,,mayb dulu2 adk jarang sgt nk ckp adk syg ayh..tp ayh tao tak yg adk betul2 syg ayh..adk betul2 rindu ayh.. ayh,,ayh jgn lupe doakn kjyaan adk ea.. ayh jage diri,,..adk syg ayh,rindu ayh..rindu sgt2..ayh jgn risau k,,insyaalah doa adk utk ayh takkan putus..hanye tuh jnji adk kat ayh..ayh,,nnt bulan tujuh kot adk blk rumah,,nnt adk pergi pusare ayh ea..sory sgt lame tak pegi situ..hmm,,ayh,,smpi sini je surat adk utk ayh.. ayh jage diri,,ayh jgn risau psl mak,,adk promise,adk jge mak k..bye ayh..ily,,assalamualaikum..

rest in peace,,al-fatihah..



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.