+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

perempuan rubbish!!!
Wednesday, December 29, 2010 | 7:52 PM | 2 cakap cakap
ehem ehemmm..

awek dy tuh mengongkong!! awek dy tuh merimaskan!! awek dy tuh suke ngade2,smpaikan dy tak tao nk lyn ke tak.. sbb bile dy tak lyn,,awek dy yg MENGADE NGADE tuh asyik nk majok,,kalo dy layan kang,,mmbe2 dy sebok dok nganjeng2..kesian doe kat dy..sampai dy tak tao nk wt cane..

ouh okeyh,,dy segan kot nk lyn awek dy dpn kwn2 dy..ouh biase lah tuh,,lelaki,mereka kan MACHO..mungkin dy tak patut lyn awek dy..mungkin bile awek dy kol,,dy patutnye MATI KAN je cpt2,,,,hah,nnt awek dy majuk..eh,,itukn perkare biase..awek dy kan majok kejap je..kan awek dy da SELALU MERAJUK..buat pe nk kesah da..da da,,ta payah lyn perempuan gile yg ngade2 tuh..

yang si awek tuh,,tak paham bahase ke,,asl nk gedik sgt hah??bangang tao! laki ko bkn g mane kn,,stdy kot,,bzz..asl mcm tak phm phm..ko ingt dy mmg dilahirkn utk layan kaw ke,ko ingt ko tuh special sgt ke smpi dy kene APPRECIATE GILE GILE? ko RUBBISH la weyh,,tade nye penting mane..erghhh!tak phm aq..mcm nk kene lempang s**l..

oi si awek,,kaw kate kaw jd cmtuh sbb kaw rindu,,eh bla lah.. tak payah la nk gonjeng sgt.. mcm budak kicik,,tak habis2 nk merengek..ko pikir ko comel ahh cm uh?? tolong la phm!!! hishhhh.. mcm nk tikam 19 kali pastuh simbah asid..grr!! ko pikir,,laki ko tuh larat ahh nk layan perangai ko? eh,,tade mase la..maybe satu hari nnt dy bosan ngn kaw,,PASTUH BLA JE CM TU.. baru padan muke kaw weyh..da tuh prangai mcm ntah pape ntah..

hah,,lagi satu,,aq dgr smlm laki ko luahkan rase tidak puas ati dy kat ko..hambek ko! ko ingt ko bahagiakn dy ke??ko tak tao yg ko tuh menyusahkan dy?merimaskan dy?ko tak penah sedar kan..ouh,,baru nk terpikir smlm?dan dan lah nk nanges cam org gile,,sampai tak study + tak buat tutorial ..pastuh tak tidor satu hari?nak watpe weyh,,da jadi da..sape soh kaw buat prangai cm tuh! tak sedar diri!! hishh,,geram lah aq ngn kaw nie!!mcm puake lak haih..

tup tap tup tap,,aq dgr ko ckp ngn laki ko,,yg ko tak kan start dulu dlm ape2 coversation eh..kire nye ko takkan start msg dulu lah kn..kire nye ko takkan hantar msg ILY / IMY tuh stiap hour.. even slame ni ko hantar pon dy tak rply,,but ko still hantar kn sbb tanak bg dy lupe prasaan ko tuh kat dy kn.. hah,,hari nie ko tak hantar msg2 cmtuh kat dy kn..eh,gile la bhai ,mmg for the whole day kaw tade mood kn..ko still pikir lg yg ko ni mcm bala utk dy kn..hahah..pdn muke kaw la pompuan!!! sape lah suruh kaw nie ngade sgt..

da la weyh..aq mls nk cite byk..bersyukur je lah kalo dy masih lg bertahan ngn sikap ko yg mcm RUBBISH tuh..ko pikir ade ke org laen yg nk lyn ko mcm dy lyn ko..takkan ade la weyh..ubah sket prangai tuh..jgn nk selfish.. tlg la matured sket,..KAW BUKAN PERKARE WAJIB UTK DIE LAYAN KAW 24 JAM 7 HARI 1MINNGU...


FIKIR SENDIRI OKE..



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.