+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

i'm just sorry
Tuesday, February 22, 2011 | 8:22 PM | 2 cakap cakap
****ini cerite cinte aish,,panjang dan tak best,tak payah bace pon tape. ;)


hey hey.tengah sedeyh.yeah sedeyh.not truly sad act,more to geram kot.nape?sbb awk la.byk sgt yg sy simpan dlm hati sy ni,just utk jage relation kite nie yanggg..kalao sy ckp ngn awk yg sy byk simpan2 sumthng dr awk,mst aq nk ckp yg awk pon ade simpan rase dr sy..let say sy ckp yg sy tak puas ati ngn awk mst awk nk ckp yg sy pon ade buat awk terase hati.fine,awk tak kn mengaku slh kn,,sbb bg awk sy pon slh..fine awk..sbb tu sy tak pernah nk let go ape rase dlm hati nie,,sbb bile sy nk luah kn je,otomatic environment mst betukar and at last sy yg akn ckp "oke oke,,sory,,sory" ,plus awk msti akn kate yg awk tak suke sy ungkit2 and bla bla bla... jadi,awk nampak tak yg sy tade peluang utk bg tao awk ape yg sy rase ,,haish..org asyik nampak yg sy terlalu bahagie bersame awk,oke awk,,sy mmg happy ngan awk,tp awk tao tak makin hari rase happy tuh sy makin hilang..sy hanye rase happy at the moment awk besame sy,mean whenever awk spend mase awk dgn sy.,tp tu hanye utk that tyme ,tyme yg makin hari makin singkat..

awk,,sy bukan nk awk lyn sy or bekepit ngn sy 24 hours per day,,but i just want you to be like always,the old you,,yg akan msg sy utk tny sy da mkn ke belum,utk tny sy buat ape,utk tny sy sihat ke tak,utk ade ngn sy bile sy sunyi..tp skrg,,awk prasan tak yg you just spend ur tyme within 10 to 15 minutes before i get sleep.just 10 to 15 minutes.every day..and keep saying that awk rindu sy,,dan that tyme sy cume akn pikir awk tipu! setiap saat awk terlalu bzzz,,setiap mase awk dgn kwn2 awk,,terlalu bzzz utk lepak,terlalu bzzz utk tgok moviee terlalu bzz utk main game,terlalu bzz utk nyembang2 kat mamak, dan terlalu bzz utk jage maruah awk utk layan "kawan perempuan" awk nie dpn kwn2 awk..sy sabar,,dan sy cube utk tak fikir sume tu,sy cube utk tros sdpkan hati sy dgn setiap pengorbanan awk buat utk sy,.ye awk,sy tak lupe pon sume bnde yg awk buat utk sy..yg awk slalu buat sy tersenyum..tp skrg mcm sy byk nanges dr ketawe.yes,sy mmg tak pernah bg tao awk how many tears yg sy kuarkn sbb awk,, and i will be like normal,like nothing happened,,bile sy call awk or awk call sy..sbb sy tanak situation jd dingin semacam..

hurm,,ntah la awk,,bagi awk maybe bnde nie kicik,sy prmpuan,awk laki,jd awk tao kn cane girl melayan emosi dy..awk,,bile awk ckp yg life awk makin hari makin bzz,i tried to be understnding, i DID oke..tp awk rase tak sakit hati bile tggu sumone utk spend tyme ngn awk,,then dy bule ckp 'baru habis main game',,'lepak kat uma mmbe td',,'sory td ramai org'..dgn alasan2 cm tuh,sy rase sy bangang sgt tggu mcm org gile.sy tak kesa kalo awk bzz stdy,in fact,bagus la tu kan,kite success same2..but then nape mcm xde satu mase pon even 2 minit utk awk spend utk sy..sy stdy,awk pon stdy,,nape sy bule je ade mase tp awk tak?fine awk laki,sy prmpuan,situation kite tak same,,tp nape dulu bule skrg tak bule! sy mmg takkan tny sume nie kat awk,sbb sy yakin terlalu byk jwpn yg akn sy dgr dr mulut awk dan at last awk akn buat sy rase serba slh sgn ape yg sy rase ,,like i am the one yg slh dlm hal nie..

sy tao mst awk nk mrh sy sbb sy post entry nie kat blog..sy tak penah citer kat blog how sad am i dlm cerite cinte sy dan awk.yg slalu sy canang adlh cerite bahagie sy sbb mmg byk yg bahagie dr sedeyh..tp yg sedeyh nie la yg buat sy tak keruan every single day..sy mntak maaf sgt2..sy tak bule luah kn dgn kate2,ape yg bule sy buat adlh luahkn kat blog nie.sy tao awk bace,sy mntk maaf kalao sy terlalu memakse..sory sy tak bule jd understandng yg mcm awk nk.sory,sy terlalu rindu kn awk dan buat awk jd rimas..sory awk.sy ta tao same ade ape yg sy ckp nie akn buat awk relise or akn buat keadaan bertambah teruk..sy tao sy tak cukup sempurne utk awk..i'm just sory. :(


iloveyoufikri,,
imissyou,


Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.