+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

jom jadi cantik dan ensem! ;p
Thursday, April 21, 2011 | 9:15 PM | 0 cakap cakap
hah kawan kawan!! yg jaoh mari dekat,yg dekat dtg rapat!! ceyh ceyh,,mcm nk jual brg je kat si yot nie.hihi..oke oke mari kite bersok sek sok sek..wah wah,,aktif betul aq mengepost entry mlm nie yeah.lepas geram ke hape ni.oke oke,back to the point.





girls,,,korg penah tak rase korg cantik mcm gmbar kat bwh nie????





atao pong cantik mcm yang ini?????




and for guys,penah tak rase korg sgt sgt lah hensem mcm abg kat bwh nie?



tak pong macho mcm abg aq yg sorg ni? *choii,abg aq la sgt*




hahaha..penah tak penah tak??? kalao korg penah rase cm tuh,,tak syak lg,korg mmg prasan! haha.

oke oke,,tp kn,snanye,,prasan nie perlu kot. or the best word is,kite kene confident..yeah bebey! err,aq tulis entry nie,mengikut pandangan ramai,yg kerap aq dgr oke.bkn 100% dr aq oke.hehe..

erm,ramai org kate,kite akan jadi cantik kalao kite confident .and one more thng,kite akn berjaye jadi cantik or ensem kalao kite pandai dress up,well comunication with others,and trust ur self!

mst ade yg nk ckp, 'sume org dlm dunia nie cantik'..haha..common sgt la kan kalo org ckp cmtu,..pada dasar nye,,sume org akn ade first impression bile tgok seseorg tuh kn?jgn nk tipu la,mst ade yg mengklasifikasikan org tu cntik ke ,ensem ke,poyo ke,serabai ke..haha.kn kn..

oke dr perspective laman laman terbuka sprti facebook , twitter , blog dan sebagai nye,, anda bule jd cantik! haha.gile ke ape si aish nie. nope la..it just bout the way u snap ur picture..aq ta tao ape pndgn org,tp bg aq,care korg amek gamba tuh menunjuk kan kaw ni style ke tak.even kaw tak good looking pon,tp kalao kaw style,ia akn mmberikan hasil yg menakjubkan! haha..oke oke,,luas kn minda,bukan hanya bergantung harap kat ADOBE PHOTOSHOP,PHOTOBUCKET atao PICNIK.COM.haha..but,posture muke,angle, lighting dan sebagai nye perlu di titik berat kan.oke,evryone kene tao angle mane pade site muke korg yg akan membantu korg utk kelihatan better,dr ats ke,kiri kanan dpn bwh sume lah..haha..itu bagi aq lah..

eh eh,nk g mane tuh?nk g check profile picture aq??eh,toksah toksah,aq tak kate pon gmba aq gempak sgt..haish korg nie..hihi.. ;p

and and,,bile korg da amek gamba byk2 tuh kn,tak payah la nk masuk kn sume gambar tuh skakli gus..i mean,gmba muke korg yg sebiji sebiji same,dan baju yg same,dan tempat yg same.u get what i mean? look,just pick one or two picture yg korg rase most perfect antare sume tuh.. korg hengat,sume org nk tgok ke gmba korg yg sepesen je tuh?hihi.. dan dan *brape byk dan ;p*,,skrg da tade musim lah amek gamba myspae tuh,or even gmba frenster.haha..aq bukan nk hine ke hape weyh..tp korg phm tak jenis2 gmba frenster nie cane?haha..yg amek dr atas,buat moke comel yg konon2,muncung2 tak tentu pasal.hihi..suke suki aq je kan..dan gmba yg letak gliter grafic yg old2 fesyen tuh.tu sume ta payah.haha..jht ko nie aish.

oke oke,cool down,,jgn lah nk terase sgt,.aq pong dolu2 ,zmn hingus2,ade la jugek gmba2 cm tuh..tp lets improve tgether! :))

oke,,bile nk hang out pulak,ramai yg kate kite kene be simple and tak over dress.byk la aq dgr org ckp cmtuh.and for me,it is rite! i strongly believe *MUET da abish la aish* that,kite kene tao diri kite.yg plg penting,kite kene comfortable dgn ape yg kite pakai,sbb dr situ la,kite aq jd confident,. betul tak kwn2? hihi..

tak payah nk over dress kot,,depends on the event and tempat yg korg nk pegi la..tp kan,ade je org yg over dress,tp still nmpk cntk..berbalik kepade keyword kite td,CONFIDENT..haha..jd,ia nya depends pade u guys lah,setinggi mane confident level korg. ;D tp nk confident pon beragak la kan.tny org yg ade kat sekeliling korg same ade korg nmpk oke or not. if they say yes,there u go!! ;D

jadi aq ta tao ape yg aq merepek.haha..dan aq pong snanye masih tak jumpe kecantikan diri sndiri.haha.sbb confident level yg rendah mungkin. haha.tp takpe lah,,same2 kite improve utk yakin dgn diri sendiri.

letak tgn kat dada,dan ckp, 'ALL IS WELL'..haha..oke aish mmg merepek. boo!




Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.