+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

berilmu bercakap
Saturday, May 14, 2011 | 10:23 PM | 0 cakap cakap
pheewiiitttt..slm slm.. :)

ari nie i nk bwk topic yg aww aww sket utk uols.auchh. *tak payah nk gedik sgt la aish* ngeee.. hurmm,,kalao korg pasan lah kan,,kebanyakan artis m'sia nie,,,mcm tak ramai sgt yg berpndidikan tggi.. bukan la mksud aq tade yg berpendidikan tggi...maksud aq,diorg lebeyh kpd bakat diorg semate which mean bagus jugak la kn,at least they have sumthng to show of. but then,tak ramai yg betul2 bijak or nmpk bijak utk dijadikan "idol".kan?errr..

oke,,bg org yg suke tgok org ,seperti aq,,pasti nye kite akn ade first impression bile kite tgok org tu..i mean the way they talk,the way they communicate with others,,the way she or he move ,or even pembawakan diri diorg dlm society kite. :) and for me,,personally,aq lebey suke perhati kn communication skills yg ade pade artis2 m'sia nie.cewahhh aish! haha..

oke,nie yg first!sape lah yg tak knl knn..dr FAZLEY YAAKOB,name pon doctor,,harus lah..motivator lg kn.so aq tanak byk citer psl dy ni sbb dy mmg sgt2 lah bijak dan sgt wow bile start berbicare. seyes kagum!


hahhh,,ni abey syg aq sorg nie! rawrrr rawrrr..FAIZAL TAHIR.. dy mmg educated lah kn..dan dy dtg dr family yg bukan calang2 lah bg aq..care dy ckp sgt menunjukan yg dy nie bijak.idea dy,penyusunan ayt dy dan tonasi yg wow.. english dy pong wow kan kan..adore 8)


taraaa,,si cantik manish manishh manishh LISA SURIHANI.. even dy pelat 'R'.haha. tp dy still termasuk dlm senarai yg aq kagumi.. ye lah,dy nie pongg budak law kot..so,tak hairan lah kalao bahasa dy tip top.. :)



MISHA OMAR pheewwitt.. ini mmg aq suke! sgt suke dgr dy bercakap!! penggunaan perkataan utk setiap ayt dy sgt lah bijak.dan dy melontarkan bait bait ayat dgn care yg baek..dan dy bercakap dgn berilmu.awww suke sanad!! 3:)


ini lg sorg cek mek molek :) YUNA.. aq suke tgok rancangan dy kat astro hitz tu.. suke dgr dy speaking.she speaking well babe.well well.. suke..




haaa,aq pon tatao ape motif aq post entry nie.saje nk share ngn u guys that we suppose to talk or speak as org yg bijak,,jadi org aq ckp 'ooo,,bagus budak ni'.. jgn ckp ikut prasaan,itu yg plg penting sbb bile kite ckp ikut prasaan,mcm2 akn kluar dan itu sbenanye menampak kan kelemahan kite. tak kesa lah we speak in malay or english,it will tell people what kind of people u are.. i guess so.what do u think babe? :D


bahasa jiwa bangsa.aww aww!



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.