+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

hyper!
Friday, May 20, 2011 | 7:01 PM | 0 cakap cakap
this should be posted yesterday.

twinggg twinggg twinkle twinkle little sun! smlm hari gelak dan hyper sedunie tao tak. aq ngn mmbe2 aq g skula nak amek sijil spm plus nk jumpe ckg..at first 8 org yg kumfen nk join. aq, ain, dayah, alin, eja, esah,akisz,atul..pastuh,eja tak join sbb mate kene cium ngn semut, haha and akisz mcm harammmmmm ,,tak bangun! hishh,,ngek betul..

janji kul 9,smpi kol 10.30.haha.tak bule bla,,jln jem gile gile gile! da smpi tuh mcm biase lah kan,jumpe ckg,,sesi soal jwb itu ini dan bla bla bla..

pastuh,alin have to do,sbb ade date ngn abg syg dy.adehhhh.. *curi2 tgok zal,pastuh neves,zal kn kembar keding aq,.HAHAHA,,tapi tak same pon tgok betul* oke oke,then kitorg decide g angsana je..kat angsana baru akisz join.hish,,budak bangun lambat!!

tp mmg havock gile doe! lepak mcD ,harok gile..erm,da la pakai baju kurung masing,pastu maen bowling.kareoke 2 jam! mati lah!!! haha..tak bule bla,mcm2 lagu kuar.mc2m cite kuar.mmg best skali skale dpt spend time ngn mmbe2 yg lame gile tak jumpe!

LOVEYOUGUYS!!












pastu nk blk,sume mcm sedeyh kan.haha.nvmd lah all my love,later kite hang lagi mcm smlm oke..

ouh btw,uniform skulah aq da tukar,seyes mcm cleaner! damn huduh!!haha.. kesian budak batch bawah2 nie.haha..tapi seyes aq tak tipu,buruk gile. =.=' all the teachers having same opinion oke.haha.kesian kesian..

eja,imissyoulikecrazy.reallydo.




Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.