+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

mak bonda mummy ummi ibu mama
Monday, May 9, 2011 | 2:00 AM | 0 cakap cakap
weehuuuuu...wuhuuuuu..whooot whoooot.. :D

mood ;KEKENYANGAN.haha..

sprti yg sume org da tao dan sume org da update ponggg psl hari special nie,,aq yg seperti siput babi patah kaki ini nak jugak lah kan mengucapkan

SELAMAT HARI IBU!!
untuk bonda ku yg terchenta!
PN NORIBAH SADAR

and,,as usualllll,kitorg akan mkn2 lah kan bile ade special day mcm hari nie..haha..buruk lantak betul lah. and location ari nye ialah MALAY VILLAGE jb..tempat nye oke,,cantik,,dan yg penting sedap!!

oke,nk cite sket preparation kami hadek bradik.hmmm,,idea dtg sehari sebelum hari kejadian,kak ina mmg ade buat tempahan tampal2 menampal baju knnn..tp dy buat utk bdk kicik je slalu nye,jadi,dgn material yg same,,buat la baju utk setiap sorg..dan dan tu jugak lah abg aq g cari baju kat GIANT.yg murah tuh,,yg 7 hengget selai tuh.haha.. then,da beli,mule lah episod tampal tampal menampal jahit menjahit..huh huh..

preparation kedua,haha,aq buat cake lah..haha..booo booo,,da bosan la kan ..tp nk buat cane,,permintaan ramai, *sdp sgt* ..buat kn jugekk lah kannn.. :)

pastu,,dari kul 00.00 am 8 mei tuh smpai 4.00 am,,*nmpk tak konsep aq tak tido,, buat special card utk my mom.awww awww,,comeyl lah card tuh.hee,prasan..tp yg penting mak sgt suke dan,sume org pon suke kot. hee.. :) aish buat ape sume cantik. ;p

then,,mlm nye,,kitorg pakai baju yg same2 tuh,,kumpul kat atas,and turun same2,,mak yg kat bwh tu seyes excited tgok baju sape yg bertulis "♥ mak" ..dan kitorg pongg lompat2 dan melaungkan "we love mak,we love mak!" haha.lawak je la haihh...

pastuh kat kedai makan,,agk sume org jugak lah yg perhati kan kami dgn baju yg awww aww tuh.haha..tyme mkn tuh,,berlaku satu incident.haha...tyme kitorg da start mkn uh,,lauuk yg di serve kan kitorg tak putus2..byk je org tu hantar,.. skali tgh syiok2 mkn tuh,,org restoran tuh dtg.

malay village ; abg order ape ye td?
abg aq ; yg set tu lah..plus kerang ang kupang nie.
malay village ; adoii *muke glaba.. abg da termakan 2 set nei.adoii..
abg aq ; hah?*ceyh,padahal da musykil dari td* mcm mane amek order nie? abes cane?
malay village ; haa,,tape2 abg makan je dulu...

haha..tp bukan slh kitorg pongggg,,pekerje dy yg slh..so,,ini dinamakan REJEKI ye anak2.haha.. tp kene bayar sket lah..tambah sket.tp oke lah kan,,sbb byk gile kot...untuk 20 org makan dimakan oleh 10 org! nampak tak konsep mmg kenyang nk mati! haha..tp sbb sedap dan sgt sedap plus restoran dy best knn..so telan je lah..lepak lame2 kat situ.haha.. :)
along tade..ade hal ape ntah,,so wife and ank2 dy je lah.. kak ema pong tade,,berpantangggg.. haha..

jd,tgok gmba je lah.. byk actually,,tp mcm biase lah kn,mlm nk upload byk2..


anak kedua
anak ketiga
anak keempat
anak kelima
anak keenam
anak kesayangan..haha.anak ketujuh lah!



sayanggg mak!



beratur untuk mendapatkan suapan sakti aiskrim dr bonda! haha..


hadek bradek <3

love love!


mak! ,kate mereka. ;D

separuh harge.haha..

DUA ..dua set hidangan?? auchh,,memang buruk lantak!

penuh meja!

kak aida dan ank2 nye,.. ;)


bongsuness.

zoomm :)

zoom kat mamat ensem tuh! auchh,,ensem kah??aww aww..

purple :)




ape ape ponggg..

mak,,slamat hari ibu!
iloveyou muchiiee muchiieee!!
thnx for every single thing yeah mom!




Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.