+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

merajuk
Monday, May 30, 2011 | 1:44 PM | 1 cakap cakap
awak. ,merajuk dgn saya ke?? alaaa.....
ok2 saya pujuk k
td da baca da blog tu
hampit menitis air mata
da cukup berkaca dah mata ni..tapi hati kental ..so masih berkaca lagi.. --.
tp aku tersangat la terharuuuuu beb
n i amm truly sorry xdapat nak bagi plan yang besst sikit selain ptong kuku n dgr aku mengeluh pipi aku sakit
sampai skrg masih sakit
mgkn sbb byk sgt kte bersuka ria..n pipi aku krem..
xpe. sbb aku bahagia dgn kau..
hikhik <3

ok. berbalik pada tadi...alaaa, aku xckap la kau xmatang beb. serious tidak.. maksud aku.. mcm mane pon kau skrg.. aku masih rase kau kawan aku yang mase kite kecik2 dulu
you always look fowrd to me if there is sumthing wrong
n aku da tbiase dgn situasi tu...it comforts me ble kau carik aku utk aku tenang kan kau ..mgkn sbb aku..hemm.. aku anggap kau mcm adik aku wlu kite same umur.so aku rase nk mlindungi..ntah la ek.. ble kau da besa pon n kau da de pkwe pon aku msh anggap kau mcm adik2 laaa.ahh susa la nak ckp.. *wait. aku nampak mcm less.. haha.ok tu xlawak
tp,,hemm u must know.u are strong ebuf to stand on ur feet..yet,u are stronger than me..mcm2 aku tempuh, tp dugaan kau lagi kuat..mgkn aku terlepas pndg, tapi kau da besaa n aku xbole pndg kau mcm budak2 lagi..
pasal tadi..sorry sangat2..aku xbmaksud pun beb....just, dats all i have to say, n i love you..take care kawan.
eh mesej ni sampai ke tak ek?
erhh
<3 im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry <3


fuhh fuhh,,panjang sungguh karangan kaw lps aq majok yea.. hihi.. oke,*crying*..aq tak majok lah.hihi,majok sket je. sbb aq tak bule nmpk matang dpn kaw.foineee.haha.sedeyh jap gua..

pape lah,i dont care what u thnk bout me..sbb aq nk kaw jd kwn aq,or even my besfren smpi bile2.. get it!! tak kesa lah aq trase ngn kaw ke,da biase babe! haha..nmpk tak konsep aq rela kene buli ngn kaw..hihi..

take care babe,,iloveyoumore! thnx sbb slalu ade time aq susa. :)

kawan smpi ostoporosis!! *tua lah makne nye nenek!



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.