+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

no plan
Sunday, May 29, 2011 | 8:19 PM | 0 cakap cakap
this should be post two days ago.. hihi..

cerite bermule..
aq pakse ini perempuan utk kuar ngn aq.haha..nak tak nak kene jugak.paksa rela.hihi. nmpk tak waktu komen terakhir tu ngn second last.pompuan tu da tido lah kan time aq reply.tu sume gare2 aq buat hadiah pompuan tuh lah!

oke,esok nye.seawal 9.15 PAGI aq da sampai SP(skudai parade).utk yg ta tao SP tu ape,hihi.SP tu sebuah mall yg SGT BEST dan BERWIBAWA. hahaha..bpk hine..oke,aq smpi2 mstilah mall tu tak bukak lagi kn.nvmnd lah.aq tggu je lah si shidot tuh..krdt ade due sen.satu aq send ttime baru kuar uma,satu ime aq baru sampai.oke,krdt da abish,,mall tak bukak lg,kedai topup pon tak bukak lah kan.si shidot ni pulak tak rply,,ouh tape tape..haha..tunggu dan tunggu,.ouh sudah stgh jam..mall tak bukak lagi,pak guard tu pulak nk dok pndg2 aq.hihi..buat bangang je lah kan..

mall da bukak,yeay bule masuk.tp kedai kat dlm tu tak bukak ponnnn..mati lah.. dah sejam...oke aish sabar yea.kwn kaw nie lame tak jumpe..sejam stgh,.fuh fuhh.. *phone aq bebunyi*

shidot ; weyh,ko kat ne?
aq ; sp la..sejam stgh da aq tggu *suare sedeyh nk mati
shidot ; bpk ahh...seyes ahh?oke oke,,kaw tggu doe.aq baru bangun.

baru bangun?oke sabar aish.ahaha..sampai aq da sempat kene usha ngn pak guard tao tak! hadoiii..

fuh,sampai jugak pompuan nie lps due jam aq tggu!.muahh muahh,,peluk cium..hihi.. aktiviti pertama,potong kuku kat bus stop dan melepaskan 3 bus ke bandar.haha.bodoh je.tak tao arah tuju.dan last2 g bandar je lah..g CS yg tak membangun tu.hish,,mkn borak jln2 solat..time mkn uh lawak gile.da la duduk kat tmpt LOSER gile.haha.pastu ade plak drama kn,ade satu kapel nie tgh gado..pompuan tu majok gile2 and,last2 pegang tgn laki tu dan buat suare gedik nk mati."alaa,,u nie bla bla bla.."..mcm s**l je aq tgok.haha.lawak nk mati.mmg jd bhn je lah knn..pehal nie pon nk tulis kat blog aish?hihi,loser.

then,naek bus,g angsana.jem plak knnnnnn..duduk lah kaw dlm bus tu stgh jam! sungguh seronok yea hadik hadik.so,,time tu lah kan nk spend time borak2..mcm2 cite kuar.aww aww.suke!

da smpi angsana,ta tao nk buat ape.haha..g karoke 5 lagu,dan jln2..beli popia dan air mineral dan lepak.hihi..

itu sahaja.hahaha..klaka.da la plan mcm haremmm.. kui kui kui..


dot,thnx for the day..even tak plan..haha.sgt best dpt spend time ngn kaw! lame tak jumpe babe!

fiuhhh,,pejam celik kebil kebil,da 13 taon kitorg kawan.woahhh.. no wonder sy sgt syg dy..wee wee.hihi. *malu malu

babe,jage diri tao kat pulau..stdy betul2,dpt DL lg ..bangge ngn kaw! hihi..doakan aq..kalao ade pape jgn nk rasie dr aq eh,,aq penggal pale kaw kang! hee..syg kaw lah! :)



*tade gamba.hihi. =.=


Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.