+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

UPNM
Thursday, May 12, 2011 | 11:23 AM | 4 cakap cakap

whooott whooottt. :)

110511..aq berjaye menjejak kan kaki ke UPNM! aww awww..haha. gerak kul 4.30 a.m and arrive bout 9.30 kot..sbb byk benti2 rehat,.

kaw tak tao,aq nk nampak signboard UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA je ponnngg aq da glaba habis.padahal time uh tak msuk lg.adehh,,nebes gile doe..yelah,first time interview kot.upnm plak tuh.then da smpi uh masok je lah kannn.. besar gile kot sbb dalam uh dy sumbat sgale.kem sungai besi,upnm,ngn maktab tentere diraje uh ..haa,,bsr tak besar lah knnn.. disebabkan smpi awl,so kitorg lepak kat cafe dulu..then da kul 10.30 uh,,masuk lah kn.

mule2 daftar,then cek bmi,pastuh cek mate,pastuh isi borg dan tggu turn utk temuduge.. aww aww..time tunggu tu aq lepak lah ngn sorg senior upnm nie knn,,so dy cite lah itu ini,jd aq yg keypo nie pon lyn je lah knnnn..

disebab kan aq org terakhir bersame 3 org yg laen,jadi kami pong masuk skali 4.patut nye tige tige..so,dl tuh,dy soh lah cite pasal diri kite la ape lah,.aq pon bebeyl je lah knnnn.. dan aq nk perasan sket lah,antare 4 tuh,aq rase aq paling oke.haha..sumpah perasan..tp aq rase lah,sbb yg sorg uh kerek gile nk mati,bajet je kan ckp,,pastuh yg sorg tuh cuak2 muke takot gile ,suare menggigil,,.yg sorg tu pulak,byk sgt ckp membebel ntah ape2 dan dlm keadaan tak formal.suppose interview kan cm kene formal sket en.. haha.ntah lahh.aq so so je lah.. ;D

then,da abes tuh,,,teros kuar dan teros blk..singgah uma pkck aq jap,lunch,then blk tros..

sgt lah lega da abes interview.hopefully dpt.dan hopefullyfullyfully result sem 2 aq oke dan tak terok sgt. =.='

hmm,doakan aq ye kwn2.. :)



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.