+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

if u know.....
Friday, June 3, 2011 | 5:57 PM | 2 cakap cakap
tinggg tongg tinggg tengggg tangggg..

perasaan bersalah mula menular diri kuh in lantaran perasaan yg semakin bla bla bla.. HAHAHA.. tak payah nk novel sgt aish...

hmm,,aq serbe slh la..ditelan mati mak,di luah mati bpk..cewahh ber peribahase plak kn.tade lahh,,aq kesian lah kat kaw.kaw mcm kene bodo2 kot ngn dy..kaw pompuan,aq pompuan,,aq tao lah pompuan kalao da start mencurahkan kasih syg mmg tak nak stop kn.HAHA..tp babe,aq kesian lah ngn kaw..seyesly,,aq knl dy sape.aq kenal prangai casanova dy.aq tao mcm mane dy treat pompuan.betul babe,,fine lah..dy kawan aq.and aq kawan ngn kaw pon bile aq tao dy kapel ngn kaw..so kite mule jd kawan.at the same time,aq tao dy tak jujur ngn kaw..no,it's not like aq nk selindungkan ape yg dy buat ngn kaw.tp,ntah,.aq ta tao how to let u know bout his silly game.. hmm,,aq kesian kot ngn kaw,,kaw ngadu pom pam pom pam ngn aq,,dan aq ta tao kenape aq mcm cube nk slamatkan relation korg even aq tao,dy tak layak utk kaw.kaw baek doe,cantik plak tu..aduhaiii... kaw nk ngn abg aq tak??jd akk ipar aq pon care gak..HAHAHA.. stop it aishhhh.,..oke oke,,back to the topic..haishh...aq tao problem kaw ngn dy,,aq tak nak kaw tggu dy snanye,,sbb dy...hishh dy tuhh..aq ta tao lahhh..grm plak aq bile aq ta dpt slamatkan kaw dr lelaki mcm tu.dy tu lyk buat kwn je..hishh..oke aq fhm,dy baik,dy treat kaw baek,tp kaw tak tao ngn pompuan laen pon dy lyn cm tu..hishh..aq knl dy lame da babe..hadoiii,,masalah betul lahhh...cane aq nk bitao kaw!!! grmmm!!!


babe,kaw layak dpt laki yg better.
aq cakap dr hati oke..
sbb aq da mule slesa jd kawan kaw..
aq bukan nk lage2 kan kaw ngn dy.
tp aq tak sampai hati dy buat mcm tu ngn kaw.
just if u know.huh..



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.