+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

independent girl :D
Thursday, June 30, 2011 | 9:34 PM | 0 cakap cakap


taraaaa,,pembuka tirai..yeah bebey,hari nie gua bg introduction dgn video..aww. aq rase ramai yg da knl minah senget kat atas nie.haha.. yg tak kenal tu,nie MARIA ELENA,one of the superb vlogers. sgt suke oke,noktah..catch her telatah on youtube babe,seyes kaw nk sengehh je,.hiks..

oke,video kat atas adelah conclusion entry aq hari nie. haha..

ohooohoooi,,bile aq da mati reput kebosanan kat ruma,aq pon decide nk kluar,jln2 dan aq sgt mls nk mengusha kwn2 utk di ajak bersame.kerana aq yakin hanye aq lah penganggur hebat masa kini.auchhh! sedih jap. T_____T

SOOO!! as i am independent girl, gua kuar sorg2.ohooo syiokkk.freedom. jd ,aq decide utk ke CS mall yang paling HEBAT dan MANTAP kat jb nie .*damn! haha. sbb ta tao nk g mane. sumpah bosan jb nie.sile jgn dtg ke jb. HAHA.. gua seiring ngn pekerje2 cs tu bhai.haha,nmpk tak konsep gile subuh aq mencanak kat mall. oke,then jln jln jln...

dan gua tgok nie!!


woahh..suke..feeling jap aq tgok movie sorg2. haha.. triple thumbs up babe. haha..ta tao lah mate korg nk menilai cite nie cane knnn..tp aq suke,sbb jln cite dy lain dan tak di duge.lakonan sngt mantap ouh!

pastuh,,gua g mknnn..gua da cari port baik punya kat penjuru dgn harapan gua nk kedamaian.. tup tap,ade plak drama kat blakng aq.eh mcm nk bagi kaki je kn laki bini nk gado kat food court, aq nk mkn lahh.. ade yg kene simbah ngn sizzling yee mee hot plate tambah telur nie kannggg.. huishhh..

oke da da,,lupekan psl laki bini tu (couple je act).. pastu,gua pon jln jln jln.. gua masok satu kedai yg gua da aim time awl2 gua smpi.kedai baju,sgt menarik hingga gua tertarik. oke gua pon masok.

amoi ; ye miss,,cari baju?
gua ; *dlm hati,kedai baju cr baju lah takkan cr milo ais. ehmmm,,tgok tgok dulu.. :)
amoi ; sendiri pakai?
gua : yup.. * gua tgok satu part koleksi baju yg cntik.
amoi ; yg nie baju mengandung,
gua ; *cover bengang.. ohooo,yeke.. mane baju yg bukan utk org mengandung?
amoi ; dlm kedai nie sume baju mengandung.

DAMNNN!!! slh masok kedai..oke gua bengang jappppp..

gua ; ooo.. hehe *tersipu sipu.. tp org tak mengandung pon bule pakai kn *cube cover bengang.
amoi ; bule,,tp besar lohhh..

lantass gua bla dr kedai tu.. haha.. bpk la haiii.mcm bangang je knnnnn. haishh..gua pon meneruskan perjalanan dan membeli 3 baju F.O.S ,sebatang cincin yg sedikit wow,dan nombor digi..hahaha.. $_$ RM 87 totalllllll&^%$#@..

duit da susut,gua blk ..gua naek bus lah kan nk benti kat kip mart (sebuah mart yg canggih =.='') sbb abg gua sng nk amek kat situ.dlm perjalanan,tibe2 gua rase mcm nk derma darah. dan bus tu mmg lalu dpn hosptl bsr jb ponn.. so,gua burn kn duit tambang gua,benti kat hospital.. TAK MEMASAL! haha. sukar diramal aish nie. ;p

smpi di hospital,,woahh langkah kanan lah,,

KEMPEN DERMA DARAH
30 JUNE 2011
9.00 am - 4.00 pm.

cunnn!! tepat pade mase nye.jam ditgn kire2 pukul 3.35.. g toilet jap.then tny kat kauter psl derme drh tuh,brother tu ckp "baru je habis dik"

oke gua sedih!! waaaaa!! nk derma drhhhh!!!!!! hishhhh.. gua pon patah la blk ,naik lah jejantas blk,dan tggu bus utk ke kip mart yg indah. damnnn! kat kipmart gua beli shawl dan inner tudung. $_$ RM15.

so ari nie duit gua lesap RM 100... mati laaaaa... *sile phm,aq penganggur, =.=

aish ouh aishhh,,napelah tak dpt kawal nafsu shopping kaw..kesian sape kawen ngn kaw T______T


NOTA KAKI:
ouh gua lupe nk cite.gua jumpe kwn baek gua time skola kat bndr putra dolu dolu..hoho..lame tak jumpe,last jumpe time arwah ayh meninggal. woahhh,,rindu bhaii.. mcm org gilosss kot td kami terlompat2 di dlm surau *tempat terserempakan*

dan dan dan,,gua jumpe "kwn baik ever" ..hahha.. mmg tak lah.satu satu nye manusia yg mnjadi enemy aisyahira melan.. hoho,,gua mmg susa bermusuh babe,beliau lah yg satu. HAHA. DAMN IT! aq baru je upload gmba dy kat fb ari tu..mcm tao tao je aq MMG RINDU GABAN KAT KAW. haha..musuh hingusan jeh. oke itu saje. bye.


Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.