+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

lelaki macam ni.
Sunday, June 26, 2011 | 8:30 PM | 0 cakap cakap





heyyahhh..slmm slmmm.. :D

tgok video ats nie?? awww.suke.oke suke.. hihi.. imam mude da nk abis da weyhhh.. mggu dpn final.dan taraaaaa...



IM nazrul dan IM hassan.. due due ni aq suke! woahhh.. hmm, sgt2 adore ngn diorg. berilmu,, berwibawa,, konfiden .alahaii,suke bebeno.. sgt kagum lah bile diorg mule berhujah .seyess seyess..

hmm,,personally kalao aq tgok imam mude nie,mst aq imagine, "kalao lah dpt suami mcm ni". oke,aq gune perkataan mcm ye disini.jd org yg tak mcm nie skrg,bule jadi mcm nie nnt kalao berusaha utk jd mcm nie lah..jadi para lelaki diluar sane! attention eh,aq brani ckp 70% perempuan suke laki mcm nie. haha..aq da pecah rasia gadis gadis nih.awwwhhh.. haha no no no,,jgn slh tafsir eh,bukan lah buat sume nie utk perempuan kn kn,,tp lillahitaalaa la babe. :)

well,,plg tak pon be prepared lah sebelum korg jadi imam dlm rumah tgga. and i am really sure that the girls wish to have sumone yg bule bwk dy ke jln yg benar.yg bule jd contoh,yg bule conduct perkahwinan tu sndiri.slain dr responsible,understanding and etc..dan yg plg penting bule jd contoh utk anak anak kalian.cehh aish nie.. haha.. betul ape weyh! seyes seyes..

so,aq mengingatkan korg dan diri aq sndiri utk jd yg lebih baik,utk teros belajar ilmu allah yg tiade penghujung nya nihhhh,utk berusaha didunia dan akhirat ..amin..amin amin.. :)


utk IM nazrul dan IM hassan,,gud luck :) hihi..


Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.