+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

mutan and proud then shock!!
Monday, June 6, 2011 | 5:14 AM | 0 cakap cakap


yeah,,tajok nk yaww yaww je kan..hihi..slm slm,,assalamualaikum sume org..haaa..nmpk tak poster kat ats nie? X MEN babe! hihi..best best! best amat.suke suke.:) oke,aq mulekan cerite yea..sdg aq msk tom yam utk lunch,abg aq kol ajak kuar petang nye,nk ajak g tgok wyg..haaa,,baek tak baek la abg aq knnnn...abg korg ade ke aje korg tgok wyg?? HAHA..batak yeah di situ.. pastuh aq kol abg aq yg lg sorg *byk gile abg* ,,sbb dy dgn wife dy yg baru habis pantang kat kluang tu nk blk uma sini knnn..nk inform lah kitorg nk kuar.

oke,da kuar,da jln2 dan shopping 2 baju bum equipment dan 1 baju padini,woahhh,,TERIMA KASIH JUSCO SBB BAGI SALE.haha..SALE!! suke!! da melantak pizza,tgok wyg.. wyg kol 9.30.err,,dlm mase tu abg aq yg baru blk tuh dok msg tny bile nk blk..adehh,,kesian jugek,tade org sambut diorg kat uma,ade abg aq yg lagi sorg je *nmpk tak konsep abg aq menimbun?*.. mak n akk aq yg first blk kg.huhh,nk buat cane,tgh tgok wyg knn.nk tanak kene habis kn lah 14 hengget sorg wooooo tiket.mahal nk mati skang.oke,cite x men yg best gile tuh da abis.seyes best. mutan and proud. hihi.. ;p

oke,masuk kete dan membebel psl x men td,haha cerite itu ini,,wah wah,,bukan maen gumbira..


smpai je kat umah! bangggg!!! ade ambulans kat dpn rumah!!!



damn,what happen?!! seyes kitorg tekejut gile.gile gile!!! pehal plak kn..ape jadi kat uma nie..tatkale tu jugak la terimbau kenangan lame 2 tahun lalu.tskk tskk..oke bergegas masuk..kak ema!! (akk ipar aq) da longlai gile. pengsan..tak sedar..pastu teros bawak g hospital.baby tggl lah kan kat uma..abg aq ikut lah.

kaw tao baby tu ngn sape...errr ngan seorg lelaki bujang berusi 26 tahun,gadis berusie 22 dan 19 tahun..yg masing2 bujang!! nk jage baby baru lepas hari!! mati la haih!! gile nebes!!!! abg aq buat susu tak jadi2..aq da siap tukar kan pampers,akk aq suap2 kn susu yg baby tu tanak pon.. HAH! msg2 nk huru hare kn bile baby tu nangis..gile doe!! adehhhh.. nasib baik baby tu tak byk bunyi sgt.plg kesian gile tgok dy lapa da kuar2 kn lidah..pastu hisap sarung tgn..dah tu,bagi susu botol dy tanakk..botol dy da bwk g hospital.HAHA. hadoi,sadis gile tgok baby haus cm tu skali.siap ade bunyi dy hisap sarung tangan dy tu.haihhh..

pastu,da panik kn,bitao lah abg aq yg kat hospital tu,.dy call along aq,and along ngn wife dy tros bergegas ke ruma kami angkut ngn ank ank dy skali..pastu,kak ema ngn abg aq pon blk dr hospital.seyes dy lemah lg.suppose dy kene thn wad,tp akk aq degil nk blk sbb baby knn..haihhh..nak jln dr pintu ruma ke blk pon tak larat and nk pitam..pastuh,duduk dulu ,aq buat milo,mkn biskut..kak aida (wife along aq) urut2..pastu baru dy oke sket..dan baby berjaye minum susu.HAHA..akhir nye..

huhhh..detik yg sgt glaba dan mencabar!!!seyes doe!

pastu,dlm kul 4 a.m camtu da cool down lah sikit.dan aq kms2 dapur yg lintang pukang,basuh baju siap..haha..skang kul 5.55 a.m..aq masih belum tido..akk aq tak kasi tido,dy soh kejot esk pagi nk keje.mati lah..kalao aq mmpu nk bertahan.HAHA.. wuarghhhhh..sgt penat!!!



alhamdulillah,kak ema da oke sket.
doakan akk aq yea. :')



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.