+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

subhanallah..allahuakbar..
Thursday, June 9, 2011 | 6:08 PM | 0 cakap cakap
assalamualaikum. *nada series* HAHA..

HUH.mggu nie mmg mencabar.bermula hari ahd hingge ke mlm smlm,rabu..huh.. sgt mencabar.. sgt dramatik.. sgt spechless.. sgt huh.. huh..

slalu aq tgok kat expose mistik yg kat astro tu,but now,it really happen.. in my house,in my home, my family. nahh.. sgt lah tak tao nk ckp mcm mane.takot seram tekejut neves tak tenteram dan berkecamuk. tidu tak lena..sume nye rase tak kene..aq ta tao nk gambarkn cane,but kite takkan tao kalao kite tak rase..

aq tak bule nk cite byk sbb hal nie sensitif rase nye,tp kami mmg bnr2 merasekan kehadiran sesuatu yg tak di undang dan bla bla bla....

dan alhamdulillah..semuanya slamat skrg..hanye kpde allah kami berharap dan memohon kesihatan dan keselamatan.

ya allah..bsr sungguh kebesaran mu ya allah.. it's like sumthng yg tak bule nk di ungkap dgn kate2 dan penceritaan... it's all bout pengalaman yg allah nk suruh kami sekeluarge merasai nye. mungkin satu peringatan, mungkin satu ujian. wallahualam..



readers,
doakan aq dan keluarge aq yea.
sume org should berjage2 and persiapkan diri dgn amal dan ilmu,
sbb bende2 cm nie mmg tak di duge.
and yes,aq mmg tak pernah aspect pon bnde cm ni jadi dpn mate aq.
tp,,as long as kite dkt kn diri ngn allah,
dun worry much,HE will always be with u.
insyaallah..



alhamdulillah ya allah.. :')



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.