+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

surat untuk ayah.
Monday, June 20, 2011 | 12:24 AM | 5 cakap cakap

assalamualaikum ayah,

sorry adk hantar surat lmbt utk ayah,,skang nie da masok 20 haribulan lah,patut nye smlm surat nie smpi kat ayah kan.hishh..sory sory..smlm adk bzz kms kms.adk pon tak tao la ayah,lately nie mcm kene sawan nk mengemas,, da due bulan adk habiskan mase kat ruma nie hanye buat kerje2 bibik,smpi mak kate "tak payah la kerje adk,,tggl due bulan je.adk dok uma tlg mak.krg da blaja jaoh2,tggl mak." .hahah..so,adk pong ta tao.dok uma je lah kut, jage mak. hihi. ayah, adk da kms blk adk cantik2,kali nie mmg mcm gugurl tao ayah.haha.kaler pink,fuh tukar habis.kak ami lah punye idea.hadoii,,lyn kn je lah..tp ayah,,kain askar kat dpn pintu tuh tetap ade oke,adk tak bukak.konon2 bile org nak masok cam gempak lah ade askar2 bagai,dlm GUGURL! eiuww..haha.. bile ayah nk tgok bilik adk?da lame ayah tak masuk bilik adk kn.hmm,,nnt masuk eh..bg komen sket oke ke tak ank ayah sorg nie jd gugurl da skang. haha..

ouh,lupe plak nk bitao,adk sehat,,mak pon oke,,semua org sehat,,tp adelah mslh sket kn,,ayh pon mst da tao kn.oke oke,kite tak yah cite psl cite tak best tu lah..hmm,ayah sihat kn?oke,, alhamdulillah... hah! nk tao tak objektif surat nie ape snanye?slaen dr nk bitao ayh yg adk rindu ayh sgt sgt sgt sgt,,adk nk ucapkan SELAMAT HARI AYAH :) weehuuu.. dlm family kite da ade bape baru,hik3.. da jd bape da si abg adi tu ayah.. prangai masih tak semenggah ye.harap maklum.HAHA.. hmmm,,rindu nye kat ayah. *hug* ayah pon rindu adk knnnnn.. eleyh, tao dah.hihi..

erm,,ayah,hari nie 20 jun,,ayh ingt tak hari ape?yeah,,igt ponnnn.. birthday mak :) td kitorg mkn kfc,kak ina beli,,tp punye lah lambat,,kebuluq org kat ruma.. sementare nk tggu kak ina tu, mak sempat mkn nasi,amik byk2 ,suap abg ayol,kak ema,kak ami ngn adk.. haha.. serunuk makan mak suap, sume org beratur..kalao ayah ade td,eh tak cukup lah nasi tu.haha..pdhl laok sambal ngn telur je.hadoiiyaii.. ayah rindu mak? hmmm,,mak lagiiiiiiii rindu ayah.. tp adk tak penah ckp kat mak yg adk rindu ayah.hmm,,adk takot due2 heko kang banjir sbb rindu sgt.hihi.. tak pe lah,, rindu adk kat ayah tu yg mmbuatkan adk tak putus2 doa utk ayah,ngaji utk ayah,bace tahlil utk ayah evry week.. adk harap sgt2 sume yg adk buat tu smpi kat ayah,insyaallah..

ayah,, bulan smbilan nie insyaallah adk masuk u.kalau dpt lah.ayah doakan yg terbaik utk adk k. adk tak saba nk stdy,,nk bangge kan ayah ngn mak. macam slalu..ehem ehem..haha.. puji diri sndiri knnnn... betul lah ayh knn,, kalao tak,,tak kan lah ayah peluk cium adk evry time adk tunjuk rslt kat ayh..hehe.. i'll do the best,very best.. just for u n mak.. promise! :)

hmmm,,da pnjg sgt adk type nie..ayah pon msti ngntuk nk bace kn.haha.. next time adk tulis surat utk ayh lagi k. ayah jage diri baek2 oke.. adk yakin ayah baek2 je kat 'sane'.. adk rindu ayah sgt. adk syg ayah sgt.sgt sgt! tak tipu! hmm,,ayah doakan adk yea. once again, slmt hari bapa :)

imissyoualot.. rest in peace..



al-fatihah.






Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.