+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

gua syg alin gua
Monday, July 4, 2011 | 10:14 PM | 1 cakap cakap
hello peepss. *cm geli je intro entry cm nie. haha..

tajuk mcm nk kene bagi kaki.geli je aq. haha.. ;p

whooott whooottt ! err,this should be post smlm.tp kelopak mata aq da nk smpi pipi botox aq ni haa,,da tak larat nk bukak,ngntok naww.smpt post satu entry je..oke.da diam,nk start nie. ;p

smlm gua spend the whole day ngn kwn gua yg gua syg syg sgt lah . *oke nk baju padini yg kaw tak jadi belikan tu* haha. alin the gonjeng gonjeng!!

sgt superb best! mulut dan kaki seiring bekerja. haha..smbil jln byk gile kot cerite.duhh,,mati lah kalao aq da jumpe minah senget nie..

kami ke mane? ouh cube teka wahai rakyat jelata! CS yg indah dan permai. haha.. sape yg follower tegar aq msti da habis isi perut dimuntahkn kn?asyik dok puji cs jeh.. *mati lahhhh* org yg luar jb mst berkobar2 nk g cs kn. haha..kesian..Justify Full

da diam!

pastuh jln lah kat cs tu knnnn.jln jln jln..ckp ckp ckp.. window shopping je kottttttttt. hampeyhh. haha..

pastu g mkn mcD..ckp ckp ckp lg... pastu nk beli baju same,,mati lahhh.,mmg tak lah knn..da pilih2,sorang besar sgt,sorang tak muatttt.. DAMNN!!! fine gua gemok! oke sedih jappp.. T_______T


pastu da bosannnn,,g angsana plakkk..g cari abg jijul..tp jumpe abg taisongggg plak... HAHAHA.. haha.jln jln lagiiiiii.. cari baju lagiiii.. =.=

tp sumpah lawak nak mamputh!! masok fitting room same2 pastuh gelak2 mcm org gile!! haha.. alin gile exciteddd nk jerit2..haha..bangang je.. hadoiii..mcm2 baju kitorg try,,ade yg mcm pekerje kilang cheese,ade yg besar kat ketiakkk,,ade yg baju berenanggg.. HAHAHA.. sumpah aq rindu kaww..haha.

then,bule plak berjejak kasih ngn si fatin sofia dan mira kat reject shop..hampeyh begegar satu kedai tu kalao ade suare si fatin yg tak tao malu ni.hahaha.. poin penting. "aish!!!! asl kaw da gemok???baru due bulan!"

OOOOO EMMMMM JAYYYYY! fine!! =.= oke gua nk nanges. haha..

watever lah diorg nie..tu selingan je eh patin bak kate cegu tikah,..haha.. entry ni bukan utk kaw,cite kaw tak payah nk byk.oke habis..

pastu jln2 lagi ngn alin.. kaki da penat,hari pon di ambang sorey. hihi. sebelum blk,beli ABC yg superbb..bungkus. hihi..

pastuh blk lahhhh..naik bus,,mkn abc dlm bus. haha..gile comeyl.aq tak penah mkn cm tu eh dlm bus.da la bukan plastik,tp tapeweyyy.. tapeweyy?haha.phmkn sndr.. ;p

pastu,abg aq amek,hantar alin blk ruma dan aq pon blk lah dgn kaki yg mcm nk krem sbb tak benti jalan..haha

alin,,thn babe,,thnx utk satu hari yg sgt best..byk cerite.itu ini sume same..kite masih same mcm dulu,,berkongsi minda yg same.smpi abg kat bustop tu pon kite nk tgok same2 even tak bersuare.haha.. thnx utk GCB ,topup maxis 10 haha,dan tambang2 dan abc yg sedap..hmmm,,bile lah bule lepak cm nie lagi knnnnn.. ruma sekangkang kure kure,tp nk jumpe mcm hampeyh.kaw lah! sape soh keje! haha.. thnx babe..syg kaw lebih! entah aq dapat lagi ke tak kwn mcm kaw nnt. :( kaw jage diri oke.. iloveyou! *hug


nahh,,amek gamba nie buat tatapan. HAHAHAHA..

da! diam!! jgn nk kutuk muke aq.nie time hingusan jahiliah eh.. aq skang da cantik =.= HAHA..



alin,syg kaw!

Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.