+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

jom muntah ramai ramai. =.='
Sunday, July 10, 2011 | 10:22 PM | 4 cakap cakap
holllaaa halllluu..meoww meowwww..

ini entry memualkan,sile sedie kan besen,tong sampah,plastic mangkok dan sebagainye.

satu due tige,, bweeekkkk!! HAHAHA


oke oke,,da lega yea semue? hikss,, nie gua nk cite,, disatu malam yg hening dan gonjenggg.. gua dan akak gua telah membuat sesuatu yg memualkan. haha. dont get me wrong bebeyh. haha..

muke aq telah ditenyeh tenyeh kn dgn make up yg berkilo2..yg gua rase mcm letak simen kat muke..ouh damnnn!! that is the reason nape aq tak suke dan jarang pakai minatang yg memplastic kn muke nie..gua lagi suke adobe photoshop.HAHA..

oke,akak gua mmg da get use ngn brg2 pompuan nie,sbb dy mmg gigirl,haha.dy cantik KOT, plus die penari kat kolej..gua je yg rock parang sket..hihi.. jadi dy telah mengrenovate muke gua. ouh mannn! gua hanye mengkakukn diri dan berserah. ;p


jom muntah bersame2! =.='


PICTURE HAD BEEN DELETE



hmmm,,gamba 200 lebih kuutttt..ngn gamba akak gua skali lah.tp gamba dy tak payah nk semak kat blog aq. haha.. *sbb nnti korg tak nmpk aq cntik.kbai. AHAHA..

alaaa,,lu org tak payah nk kutuk plus muntah2 sgt lah..gua tao muke gua tak semenggahh kalao tempek make up sbb gua lawa ngn originality jeh..awww..alaaa,,dlm bilik je kottttt..bukan slaluuuuuu.. hihi.. nnt gua da jadi askar,takde dah lah..HAHA.. *prasan. ;p

ouh btw,thnx tu akak gua ,amiliamelanomar yg renovate muke gua yg macam tak siap nie. dan thnx utk abg gua, azrulmelanomar sbb memiliki props yg bule gua rembat dan gune pakai dlm photoshoooting muntah ini.haha.. ;D


oke tu je entry kaly nie,,slamat bermuntah..HAHA..



sile tinggalkan comment bape kali korg muntah,HAHAHA, ;p




Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.