+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

merpati berjoli joli
Tuesday, July 19, 2011 | 10:24 PM | 0 cakap cakap
holllaaa holla myamorrr.. :)

ini entry sedikit mengata..mengata dulang paku serpih mengate org gua tak lebih eh bab ni.hihi..

mintak ampun dulu ye mak hincik pak hincik. :)


oke oke..penah tak lu guys berfikir seperti kaki mengumpat just like me! ouh no mannn.. haha.. ta tak..aq bukan kaki mengumpat yeah..tp aq cume suke jadi pemerhati..hamboi.. gua SUKA BETUL lah tgok org yg umpama merpati berjoli joli kat mall. haha, faham tak maksud suka betul yg di high light kan tu. well~~

okokokok.. maksud merpati berjoli joli adlh satu pasangan couple yg telah menjadi kembar siam yakni yg da tak bule nk pisah dah bdn diorg tu,atao pon tangan cicak yaknie tangan yg melekat tak bule nk lepas...melekat semacamm..yekk yekkk.. HAHA.. ok sory kalao ade yg terase. menanah jap mate gua.. ni gua nk ckp nie,bukan menyampah lah,but it is more like "geli hati" "geli perut" dan "geli organ dalaman".. haha.rase mcm nk ketawe je kan kalao nmpk org yg SHOW OFF gile pig nie. haihhh..



come on la babe.. cube one day,korg try jln sorg2,and korg tgok aksi org lain yg semacam kalian.. tak rase mcm eiuwww kahh? ntah la.. tak ke korg pikir "kalao lah ade kwn mak bpk aq ke, kwn tok abah tok mak aq ke,ape diorg kate?" atao pun korg pikir "tak annoying ke,i'm not married yet,,nnt husband aq dpt saki baki kulit tangan aq je".. HAHAHA..

well~~ bagi aq , org yg dok bekepit dan bajet manja manja gula hangus ni,mcm tak matang kot. haha.. korg tak rase ke? adehhh..geli lahh.. bukan lah geli,tp mcm haish! u know.. HAHA.. nmpk tak concept mcm spechless punye geli.. =.='

oke foineee,,ini hak individu..foineee, korg mmg nk kawen ngn pasagan korg.. foineee ,mereka cinta mati kalian..tp babe,, melayu dan islam.. ouh mannn,,fikir lah sendiri.. kaw tahu?aq kalao nk kluar,even ngn perempuan pon *oke gua tak kuar berdua ngn laki,hahah*,,mak aq msti pesan, jgn nak gelak kuat2 sgt,jgn nk kecoh2 sgt,jgn smpi tarik perhatian org dan jgn nk jadi annoying.. ouh mann.. haha..so far gua rase suare gua belum didengari satu mall..kire oke lagi lah kan :D



back to the topic.. takot lah kalao ade org fikir gua mcm tu. and that is one of the reason kot kenape gua TAK PERNAH dating.. b,sory. HAHAHA.. ntah lah..rase mcm nk kawin dulu baru dating .oke takkk? baru lah bule berkembar siam siap cium mulut bagai.. *oke aish melucah..sila backspace. [=.=']

haha... gua tahu isu ni hak individu and yes, aq tade lah nk maki hamun kaw kn.but just to let u know how people will response to ur attitude yg menggedikk di tengah tengah alam.. suke hati kaw lah nk take this as negative or positive.gua tade halll syg. tp selagi kite nie islam,ape lah slh nye kalao jage sket knn..mcm tade gune pakai tutup litup tp perangai mcm kucing siam yg mengada ngada dlm kurungan menggesel gesel. HAHAHA.. isn't that true my baby ? sory :D


and girls,jage lah diri sebaik mungkin :) *kalao laki nk pegang tgn je,tros ugut nak clash! HAHAHA.. itu yg terbaik ,mungkin :)








Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.