+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

mulut
Friday, July 29, 2011 | 2:08 PM | 0 cakap cakap
assalamualaikum,..

whooott!!holaa holaaa kawan kawan sahabat sahabat :D

ini entry khas utk KAWAN KAWAN aq. :)
*korang bule bace perenggan yang last je kalao malas sbb isi utama kat situ. haha.. pendahuluan aq panjang sket.tak payah bace pun tape .hihi..


kawan kawan biase nye jumpe kat skolah kan. oke mari senaraikan name skola:


tadika ihsan>1998
sksriskudai>1999-2004
smkskudai>2005
smkbndarputra>2006-2007
teknikjb>2008-2009
matrix n9>2010-2011

ouh yeah. plkn kem pagoh siri 1,2010.



dari tadika sampai ke matrik. fiuhh,,kalao nk list down name korg sume mmg tak cukup kertas kan.hihi..


sekolah rendah , aq biase biase je.. kwn pon kwn kwn dlm kls je. tu pon tak rapat ngn sume. ngn budak laki,bule di bilang dgn jari bape kali aq ckp ngn diorg dlm setahun. tu pun "cikgu suruh hantar buku". HAHA.. klaka je. sangat sangat pasif.dgn size aq yg due kali gande dari skrg kot. haha..gua gemok dulu. ;p so,pasif je.org tak prasan pun kewujudan aq kot. hihi.. tp still ade kwn kwn lahh..

sekolah menengah skudai.duduk situ setahun je before pndah kulai. erm,aq makin bising sikit. haha.. smpi budak laki tegor aq mantol.yelah dulu tak ckp ngn diorg,pastu mulut da bising.fiuhh.. makin hari confident aq berganjak dr satu tahap ke satu tahap yg baik. org yg bertanggungjawab adalah SITI NUR SHAHIDA,. haa,,pi tengok gamba dy kat side bar,first on my besties list :) hihi.. ko byk ubah life aq weyh.walao pun kaw tak sedar. haha.thnx. erm,,life makin best bile aq jadi pustakawan. memandangkan aq skula petang,jd aq bertugas sesi pagi,iaitu time sesi senior senior.fiuhh,,time tu mcm seronok je jage library sambil cuci mate tgok senior.haha. plus,aq rapat ngn sinor sbb akk aq dulu skola situ,so diorg sume kwn akk aq :)

masok sekolah bandar putra kulai. form 2 smpi form3.. mase form 2 aq kls no 3,,best lah budak budak dlm kls tu. anis,mira,marina :) itu yg aq rapat lahh..yg lain pon oke je.. mulut aq pun bising bising jugak. makin bising.haha.tp dalam geng je. dlm kelas tade lah nk mantol mane.ngn budak laki pon biase biase je.tp time kemahiran hidup(KH),,aq satu satu nye perempuan dlm 20 org laki..haha.sbb amik teknikal dari form 1.skolah baru tade perempuan amik teknikal =.=' sabar je lahhh.. form 3 aku kena masok kelas first.ouh mann,kena cari kawan baru =.=' tp budak kls tu sume best! sume kecoh2. seronok sgt. haha.. wani,miza,alia dan ranjita. itu paling rapat bebeyh.. mcm mcm yg dikongsikan..

lepas pmr,dpt tawaran ke teknik.. ouh mannn,serious aq tak nak tgglkn zaman ni!! betul! tak tipu! classmate sume satu kepale. sume sengal sengal.. haha.. duduk hostel plak tu kann.. lagi lah syiokk.. sume bende buat same same :) awam 2 2009/2010..osemm ..kat sini lah aq blaja byk bende. blaja tentang hidup. dan kat sini lah aq semakin keypo dan mulut bising je. haha. sape tak kenal dgn kekepohan aq. =.='' ratu gosip! ratu menganjing jugak barangkali. errr.. teruk betul perangai. keje nk menganjing je. haha..

habis spm,masok plkn.. charlie kem pagoh. :) best. satu lagi pengalaman yg susa nk di lupakan. gelak tawa same same :)) ade pertubuhan gojes! haha.. aq CEO. sbnr nye dr skula aq suke gune perkataan gojes (gorgeous) ,smpi ke plkn..last last siap satu grup jadi gojes.siap ade cheers lagi. haha.. seronok nye time tu..




hmmm..kawan ouh kawan.. korg mmg menceriakan hidup aku. betul,tak tipu. sume org ade peranan dalam diri aq. sape yang betul betul kenal aq,akan tao perangai aq. sape yg tak tao mungkin akan teros membenci kot. haha.betul lah. sbb mulut aq nie.. aq mmg suke menganjing kan? :'( kadang kadang aq rase bende tu biase je.. tp aq tak tao ape yang ade dlm hati korg sume. aq tak tao kalao korg terasa. it just like aq mmg mcm tu.. aq tao,tak sume org bule terima.. hmm.banyak betul dosa aq. kadang kadang aq bergosip sane sini bercerite tentang org. dan aq tak sedar yang aq buat tu adalah mengumpat.. astaghfirullah.. mulut mmg susa dijaga oleh hati.sbb aq tao iman aq tak kuat mane.mengumpat dan menyakitkan hati org tu mcm perkara biase bagi aq. aq nk mintak maaf sangat sangat kat korg sume.yg pernah jadi kawan aq. or else,yg pernah menjadi mangsa penganjingan aq. haha.. sorry sgt sgt.. aq tao selama nie ramai org ade terasa hati ngn aq kot.. cume nye sbb aq bercakap nada gurau dan joke kn. tp tu lah.kdg kdg ade org yg tak bule terima kn. jadi,sblum nk ramadhan nie. aq nk mntk maaf sgt sgt.. harap korg bule maafkan aq dan doakan aq supaye aq menjadi lebih baik,doakan aq bule jage mulut aq dgn baik. :)

thnx sbb sudi bace. :) ILOVEYOU lah! hihi..



ikhlas,
aisyahira,syeira,sya,plaztic,aisyah,aish :)
*lain kwn,lain lah name aq. haha.






Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.