+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

space
Monday, July 11, 2011 | 7:17 PM | 0 cakap cakap
hye hye..hye budak keding..

hari nie masuk 2 hari lah kan kite tak bercontact..haaa..jgn stress2 okeyh..take your time dulu lah..space for you,, amek ruang utk diri sndr dulu oke.. tak payah fikir dulu psl org kat sini :) td da start kls kn,,hope awk oke je..cari semangat baru.. stdy betul2 kalao tak mak tolak pinangan. HAHA.. sory psl past few days. sory tak angkat call,sory tak reply msg. u know me well kannn.. mengamuk sendiri, akan baik sendiri. so tak payah nk serabut kan pale otak. it is not your fault.. tak payah fikir sape slh sape betul lah.. past is past. but for now,,i will let u to have ur own space and time.org tak kacao dah.. kite mmg kene ribut2 utk refresh kan relation kan. that our style bebeyh! haha.. jage diri,jgn lupe mkn.. :)

ily.







Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.