+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

hayya ala solah!
Saturday, August 13, 2011 | 6:50 AM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum..

di pagi yang hening ini,,aq mengadap blog.ouh mannn,tak pernah aq update blog se pagi pagi ni.hik hik..


this will be short entry.just wanna share one of application yg aq baru download.sbb dulu dulu roomate aq si amal tu pakai bende nie kat laptop dy. so,mmandangkan aq da ade sedikit harte bekalan ni (laptop baruu wuuu) haha.aq pun download lah.so aq nk share ngn korg jugak.


application ape? azan lah.kalao sape yg dah ade tu bagus lahh..kalao tade jom lah download..size dy lebih kurang 19.6 MB je.. :) application ni dy auto.so bile dah masuk waktu solat,dy akan bunyi sndiri lahh :) pastu bile korg on laptop ke computer korg, otomatik ade "bismillahirrahmanirrahim".. best kan best kan. :D


oke,korg boleh pergi katDOWNLOAD AZAN SOFTWARE



pastu isi kat bahagian yang FREE DOWNLOAD tu..kalau banyak harta,nk buy pong boleeee.. :) isi kan email dan country tu dan click download!



pastu ade byk byk link kan kat kiri tu.tekan je mane2.same je. :)


then save dan run dan install!!



nnt akan kluar satu form utk di isi kawasan tempat tinggal dan jenis azan yg korg nk.ade makkah,madinah,egypt.. *sorry tade gamba,but dont worry much,simple je bende nie. :D


oke itu saje utk entry nie.selamat mendownload!! hope dgn ade nye azan nie,korg takde lah terleka bila dah masuk waktu solat time time mengadap facebook korg tu.hihi.. segerakan solat!!

till then,slm :)


Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.