+Follow | Dashboard
Another day, another chance to right the wrongs of yesterday.
aishOSEM?
About | Links
| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |



hye!aish here

Heyy you! Assalamualaikum!

Nothing much. Update setahun sekali. Cuma sayang nak delete blog ni sbb dah 10 tahun.
say what!! 10 tahun guysss. haha. So entry byk tu semua zaman hingusan.lol.

Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-



The Story Begins!



✿ hilang macho due kali =.=' ✿
Sunday, August 14, 2011 | 12:58 AM | 4 cakap cakap
Assalamualaikum :)



Alhamdulillah..

pengaruh persekitaran yg amat kuattt.. setelah hadek bradek aq semua tukar phone mereka kpd smart phone,hadek bongsu juga tidak mahu ketinggalann.. ekekeke..tapi aq tak mampu nk beli smart phone lahhh..dapat yg ala ala smart phone jek.. =.=' bole lahh buat ade ade.. sbbbbbbb! julung julung kali nye aq beli barang mahal dgn duit sendiri! ceit,padahal tak lah mahal,bukan smart phone ponn..tp still cantik dan smart bebeyh.loikeee.. SAMSUNG CORBY 2. yeah. aq survey phone yg paling murah yg ade wifi. so here we are.. phone tu lah yg menambat hati sbb tak lah mencekik duit bank aq yg semakin susut tu.hihi..

banyak colour kan??? aku punye colour ape? rahsia weyhhh! sumpah hilang macho due kali kalao gua bagi tao.. hahaha... aq rase aq dah tak macho daaa :( takpe lahh,,mungkin bule jadi ayu sket skang nie.awwww suweeettt!! hihi.. sile jangan kutuk aq..dan iza, jangan nk ckp aq bakal kena ayam kat upnm eh.baik sket! haha..

alhamdulillah.terima kasih aisyahira bagi hadiah kat aisyahira :)



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.