+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

make me stronger than i am.
Monday, August 29, 2011 | 12:03 AM | 4 cakap cakap
Assalamualaikum. :')

lately malasnyeeee nk update blog..on laptop pun rase berat hati. haha.. alah,bukan ade readers pun kn.eh ade eh?? aww aww.. syukran syukran.. :)




hmm..aq nk ckp dulu,entry ni bukan bertujuan utk mengaibkan sesape,bukan jugak utk condemn ke hape ke..bukan jugak nk mencari keburukan. serious bukan.. tp aq tak tao nk express kat mane,so kat blog laa.. kalao ade yg berkenenaan yg bace entry nie,i'm so sorry.. bukan sakit hati ke hape,bukann bukannn,..cume mungkin terkecil hati sikit.no,it is not like that,..omg how to spread the word..nahhh,fine,mungkin kekhilafan diri sendiri.yes,,sy banyak khilaf..sory.


mungkin semua org terkejut dgn ini semua.ye,tak salahkan sape2 pun..drastically kn.. believe me,i'm shock too. haaa. bile aq decide utk bungkus semua baju aq yg tak memenuhi keseluruhan etika islam tu masuk dlm kotak..bile aq bersara dr shawl2 yang jarang tu..mereka semua pelik.. aq masih cekal kan hati,,, sudut hati kecil "tak pelahh,,diorg terkejut kot".. errkk. pelik tak kesah lagi.tp bile ade yg mcm tak bersetuju,,pommmmm,,berderai berjujuran air mate aq..i have no idea why i cant control the emotion and tears.. ade lahh 4 5 kali jugakk bile ade suara2 dekat menghantui gegendang telinga

"asyik beli baju muslimahh je!"
"tak payah laa pakai tudung lerang 60 nie,pakai pashmina je,tak sesuai lah mcm baik sgt"
"alaa,,,tak sesuai lahh..mcm org tua"
"pakai je lah selendang yg biase pakai dulu tu,oke je lah"
"mcm bini arab je,biase biase je"
"pakai je lahh mcm biase"
"dekat je nie,nk stokin jugak?"
"da pakai lengan panjang nk pakai hand sock lagi?"


sumpah setiap saat tu jugak lah hati aq nie mcm kena tikam tikam..kenape mcm takde org nk support aq?? ok mungkin agak kasar ayt tu.aq mntk maaf.. bukan niat aq,,tp kadang2 tu yg terlintas kat fikiran aq.. .aq tao,aq nie masih banyak khilaf..pertuturan perbuatan kadang2 masih luar landasan.. tp all i need is,support.. but i didnt get it..aq nk jadi luar biase,taknak jd biase2 macam aq yang dulu..mungkin jugak mcm kalian.ntah aq tak tao sejaoh mane biase atao luar biase nye kalian di pandangan Dia..tp bile suare2 tu meresap kat tlinga aq, aq jd mcm down lah..i was like,,'kenape org rase aq nie pelik sgt'..bukan pelik snanye,tp mcm tak diterima. haha. jahat sgt perkataan tu. bukan lahh.mungkin org tak biase lagi kot dgn keaadaan aq mcm nie.fine,tak pe lahh.. aq akan tetap mcm nie.kate2 mungkin aq amek utk buat nangis2 kecik dlm hati je kot..aq tao ape yg aq pilih.kalao kalian rase mcm tak nak support tak pe lahh..i have m own way.islam is JUST the way..truth..aq ade Dia..


serious,aq bukan nk kate aq baik,but i work for it.aq nk kejar semua tu. and i'm not saying that 'kalian nie jahat lah tanak sokong aq'.. no,it's not like what u thnk.. aq cume mcm terase hati kejap, tp tak pe,,aq ubat kan hati aq nie dgn kalimah agung,insyaAllah buleh pulih..aq tak salahkan kalian,serious i'm not.. it happened all after a sudden,,jd take a longer time to adapt all this kan..it's oke lahh... aq masih syg kalian,aq masih perlukan kalian,cume aq harap kalian bule terime,support aq dan bule doakan supaya aq istiqamah..aq tak marah.,tak jugak sakit hati,.merajuk kejap. haha.. ;p

insyaAllah,,Dia tahu yang terbaik..

kalian,aq mintak maaf..




Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.