+Follow | Dashboard


Aisyahira Melan Omar
Another day, another chance to right the wrongs of yesterday.
aishOSEM?
About | Links
| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |



hye!aish here

Heyy you! Assalamualaikum!

Nothing much. Update setahun sekali. Cuma sayang nak delete blog ni sbb dah 10 tahun.
say what!! 10 tahun guysss. haha. So entry byk tu semua zaman hingusan.lol.

Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-



The Story Begins!



✿ switch it baby. ✿
Saturday, August 13, 2011 | 4:07 PM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum :)


ohooo,,aktif betul aq hari ni,ni entry ke empat ye hadek hadek habang hakak.. haha.



hmmm..astaghfirullahalazim..tu lah perkataan yg slalu kluar dr mulut aq bile aq sedar aq tak patut terfikir tentang bende2 yg tak sepatutnye,org2 yg tak sepatutnye dan perkara2 yg tak sepatutnye.. khilaf.. tipu lah kalao aq cakap aq tak terpikir langsung pasal dia.tipu lah kalao aq ckp aq dah berjaya 100% buang dia dr hati aq.. yes,mmg dlm 24 jam yang aq ade,mungkin 5 mnt aq akan tepikir pasal dia.ouh mannn,,it's not good babe..ye ye.aq tao itu tak sepatutnye berlaku.erghh.khilaf.. tp takpe lahh.. sedangkan aq slalu ckp ngn dia, "takpe,amek mase awk".. so i have to take my time jugak lah kn.. tp aq kena sentiase remind kat otak aq yang mase takkan pernah menunggu aq.. so,strictly said no bout him :)


dlm hati sy ada DIA bukan lagi 'si dia'. <3




ya Allah,bantu aq utk sentiase mengingatimu
dan bukan mengingati perkara perkara lagho :')




Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.