+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

u guys have no idea okeyh!
Thursday, August 11, 2011 | 11:43 PM | 0 cakap cakap
assalamualaikum :)


whoootttsss.. pehal plakkk ade gamba zaman muda mudi ni kannnn.. *harap maklum,aku penolong ketua kelas.ekeke..

err?nape upload gamba skola ni? ouhh mannn,,u guys have no idea betape rindu nye aq kat diorg nie semua.especially girls.. lagi lah budak2 hostel kann.. haihh.. masing2 da grow up.dah bersepah2 dah masing2.. ade yang masih setia ngn civil,ade yg dah berpaling tadahhh.. ceyhh.. hihi..yang penting semua futher study kan.proud sgt sbb kite semua berjaya.dah berjaya ke?insyaAllah akan,buat mase ni kire berjaya lah jugak knn.. :) seronok sgt bile keluar result spm,,semua gembira sbb rslt kite semuanya oke oke kan.. alhamdulillah..

guys,
aq nak buat pengakuannnn,,zaman TIJB adalah zaman kegemilangan kegembiraan aq tao takk. ya Allah,tuhan je yang tao betape aq bersyukur sgt aq ada kawan mcm korg semua..betul,kat mane2 aq pergi,aq dpt kawan baru, yes kawan baru pun best dan fun,tp moment aq kat tijb tu mcm paling superb kot..nak nangis lahhh rinduuu.. *tetibe lagu teman yg sejati kuar kat windows media player aq.pandai cari waktu nk kluar lagu ni.* erk..haha,.

hmmm,,ingt takk time cikgu zaidah merajuk,,ouh mann semua glabah.. masing2 nk ckp "eh,slh aq lahh,,kalao aq bwk td mst ckgu tak mrh" , "slh aq jugak lahhh" ..ahhahaha..comel je semua nk mengaku slhhh. sweet je boys.. ;p pastu semua org termenung termenung dlm kls fikir cara nk pujuk cikgu..dah la ujan lebat mase tu..hihi.. :')

pastu pastuu,,ingt tak yg ade spot check gile gile tu..yg kelas kite je yg kena serbu tuu.. haha.. kelakar lah woihh masa tu.semua org glabah tak hengattt..pastu semua org mcm caring each other kn.boys and girls masing2 nk back up each other knnn.. :') boys,dah tak jumpe da kawan laki macam korg yg gile caring kot kat girls. SEMUA! semua oke.. arawin pun? ekekeke.. ;p

pastuh kan pastu kannn.. ingt tak time aq kene attack dulu dulu..especially aspuri lah kann.. ohooo,,mase tu aq geram gile2 tu.. haha.klaka lah cerite tu.. tp korg yg sentiase ada dgn aq kannnn.. :)

and and and,,korgggg,,, igt tak korang org pertama yg sampai kat rumah aq masa arwah ayah aq meninggal..aq baru balik dr hospital je , tgok korg da ade kat rumah aq..even korg naik van dewan makan,,dan sempit2,,korg masih ade untuk aq time aq down kan.. outsiders pon datang jugak kan mase tu..tp mase tu aq tak prasan sgt..hihi.. thnx sebab solat jenazah dan baca yassin masa tu. ouh mannn,kat mane aq nak cari kawan mcm korg semua nie lagi?

kenape aq cerita pasal moment2 sedih je? sbb korg sentiase ade dalam hati aq.even mase sedih dan down kan.kalao happy tu,lagi lah tak hengatttt knn..kalao nk update kene buat satu blog baru crite pasal korg je..haha,jadi tak payah lah aq nk cerite knn,sbb cerita tu sentiase ade dlm hati aq.awwww,,sweeet je kan penolong kelas korg nie. hihihi..

haihhh,,kalao nk fikir blk,bule ke aq cari kawan mcm korg nie..betul,aq tak tipu.aq sentiase rindu nk masuk kelas dgn baju skolah..makan nasi lemak ngn alin time LK, main internet time sejarah , makan besar setiap kali blk dr ruma, makan kat dewan makan,panjat pokok mangga, masak dlm prep..main tarik2 telekung dlm surau. haha.. haduyaiii.. :')



ouh btw,,aspuri!! korg igt tak dulu kite ade main lalalitamplung kat dewan makan? yg amek turn sape kawin dulu tu??haha..meh aq list kan ; esah, alin, eyka, ifa, dayah, fatin, fara, cek sal, aish.. aq last!! foineeeee.. haha..kalaka je time tuh smpai kene halau ngn abg DM tu sbb lame sgt kat dlm tu. :D


aq takkan pernah lupakan civil 2 tijb 08/09 :D
korg jage diri tao..harap semua org berjaya! :)



harap plan utk buka puasa tu jadi,,sbb da lame tak gather same2. :)



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.