+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

kewajipan,maruah,integriti
Saturday, September 24, 2011 | 5:34 PM | 0 cakap cakap
assalamualaikum ya sahibah wa sahabat :)

lebih kurang 18 hari aq kat upnm..ouh mannn,,tak sampai 3 mggu pun lagi??kenape gua rase cm da tige taon? haha.. ;p alhamdulillah,2 mggu lebih dah. so far,everythng is going well..ouh btw,omel kan moto universiti aq?yg tajuk tu tuuu.. hihi..

setiap pagi time nk g kls,aq msti mcm nk senyum je sbb sane sini tgok org kawad nk p kelas.osem weyh..aq dah lah fanatic enn enn..yg pakai celoreng nye lain,,yang pakai baju navy nye lain,yang pakai baju air force nye lain..woahh.. :) erm,setiap tapak perjalanan disusuli dgn perkataan "assalamualaikum tuan" dan juge "assalamualaikum puan".. setelah 2 mggu aq rase awkward nk sebut bende tu setiap saat,, i am now can adapt it. haha,.ye lahhh tu! tp mcm osem je weyh bile junior asasi bagi salam kat aq.hahahaha.. mengade gile senior tahun satu nie.yekkk.. =.='

classmate aq dah mule tunjuk belang dlm study..tetibe aq mcm cuak sbb everyone seems like bijak pintar plus rajin je kannnnn..mereka lelaki,,fhm tak kalao lelaki rajin hasil nye ape..lalalala.. =.= sile beri tunjuk ajar. hahaa..ouh mannn.. cuak cuak ke bebeyh! hihi..

ermmm,,mcm takde ape plak nk update,,slalu kalao tade wifi sebok nk update blog,ni da ade ,mengade plak idea nie tanak kluar. hihi..

doakan aq bule adapt semuanya kat sini..even aq masih scary dgn suasana kat sini yang ramai gile lelaki =.='' erkk.. insyaAllah ,everythng will be fine.. doakan yg terbaik utk aq ye kawan kawan :)




Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.