+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

a'ilah,sahibah wa sahabat
Tuesday, October 4, 2011 | 8:24 AM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum..

entry ni khas utk family and friends..yeap,,just for you lah! cewahh...hahah.. ;p

hmmm,,setelah diri ini di muhasabah,,aicehh,, =.=' aq realise yg aq nie byk menyakitkan hati org..tak begitu readers? hihi..tak lahh.. aq mcm suke condemn org en..ya Allah,,jahat nye aq.. kdg2 mcm tak sedar yg lain org lain pendapatnye,,lain pemikiran nye,,tp i have no idea why am i being toooo stereotype kot.haihh..khilaf khilaff.. aritu ade sorg shabat aq,mase tu berbual ngn die and aq mcm erkk,u know, =.= then die sound "hishh,,aq ckp je lahhh,,asyik nak condemn je".. then i was like shocked jap..pastu die ingt aq merajuk..sebenarnye aq mcm terdiam dan mule muhasabah diri..ya Allah,,betul ape dy ckp tu,aq asyik condemn pendapat org lain je.. :( thnx ye sahabat.. bile aq pikir blk,,haihh,,mulut aq masih mcm dulu ke?yg masih menyakitkan hati org lain...walaopun konteks yg berbeza.. let say lahh aq bercakap atas dasar fitrah yg Allah tentukan,,tp cara penyampaian aq dan cara penerimaan aq terhadap pendapat org lain masih lagi menyakitkan hati org..what for?utk ape ckp pasal islam,tp aq sendiri menyakitkan hati org.khilafff khilafff :'( aq mintak maaf sgt2.. bukan niat aq aq utk menyakitkan hati korg apetah lagi utk condemn pendapat korg..itu semua khilaf dtg nye dr aq.. insyaAllah aq akan cube baiki,.. so,kalao lepas nie aq terlepas buat perangai cm tu,,tegur lah aq,,tegur aq supaye aq sedar yg aq buat tu slh.. akk aq slalu pesan utk betulkan nada bercakap aq. =.=' kalao die ade kat sini ,msti aq hari2 kena lecture ngn dy..sbb mmg dari dulu kot,the way i talk mcm tak sesuai,mcm berlagak? annoying? menyakitkan hati?? hmm.. aq mntk maaf ye kalian.. doakan aq..doakan aq supaye jadi muslimah yg lebih baik dr hari ke hari,doakan aq istiqamah. :')

sorry atas segala kekhilafan aq yea.. :')



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.