+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

hujung minggu
Sunday, October 16, 2011 | 11:54 PM | 4 cakap cakap
Assalamualaikum.Bismillahirahmanirahim. :)


holllaaa holllaaa..alhamdulillah,,setelah sebulan lebih menjadi warga upnm,aq berweekend di rumah.osem bebeyh!! sgt rindu kat anak2 buah aq..balik sorang2,fiuhh,,agak mencabar yeah tindakan aq,dah lah first time blk,sorg2 plak tu,tak tao tempat bus kat mane.haha.redah saje.dah slmt pun,alhamdulillah..


so,,hows weekend?sgt osem,,lepak2 ngn family,cerite itu ini.byk cerite,al maklum lahhh,,kat universiti aq nie tade org nk dgr cerite aq.oke sedih. haha..org tade kawan mmg cmtuh weyh =.=' oke dah diam.


sabtu,kluar ngn eja,alin and ina.even tak kemane sgt punnnn,,,lg byk dlm kreta je aq rase.tp dpt lah mengubat rindu kat bestfriend aq yg due org tuh..whooaaahh,,sgt rindu ye.. especially eja,gile lame tak jumpe.. :') girls,thnx for the day ogeyhhh..semue org jage diri baik2 yea. :D

besties ever! rinduuuuuuu.. :'D


thnx for the day girls.lain kali kluar lagi. :)




berakhir cuti hujung mngguuuuu,,esok kelasss..malassssssssss nyeeeeeeeeeee.. =.=' haihhh..

till then,assalamualaikum :)



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.