+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

iman takwa
Tuesday, October 18, 2011 | 2:52 PM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum.bismillahirahmanirahim :)


currently tgh study static.. dan........................ aq nk kawen lahhh. haha.. oke gile. PANGGGG! lempang pipi laju2. dr smlm lagi aq pikir nk kawen.call shidot pastuh ckp nak kawen..oke gile,aq tao lah.haha..ni kalao abg2 akak2 aq bace nie,kena bom lahh aq. =.=' nafsu nafsu..syaitan saje je nk main2 kan hati kaw aish,bile kaw pikir bnde2 yg tak penting,nnt kaw lupe nk pikir Allah kn kn..tak nampak ke mainan syaitan tu awokkk? haishhh,,astaghfirullah.. bangun aish,bangunn! what should you do aish,,come on,,lupekan semua nya,serahkan semua nya pada Allah.terus kan doa kaw utk dpt suami soleh yg boleh semai iman dan takwa same2 ye aish.ouh how sweet..haih haihh! da da,jgn nk berangan lebih sgt.. =.=

biarkan org yg bahagie di alam perkahwinan tu.haih haihh..mase nye akan tiba.bahahahahaha... dah tak terkawal lagi nie.haha. =.= ape pun tak bule..

iman,sile jage nafsu baik2..takwa,bwk2 nasihat kan si nafsu tu.jgn biar die naik kepala,.iman dan takwa,,tlg aq tgok2 kan nafsu ye. :)


haha,entry tiade motif.meghoyan. =.=



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.