+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

storyless..
Tuesday, October 25, 2011 | 9:37 AM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum.Bismillahirahmanirahim.

nahhh,,hari hari aq semakin mencabar.setelah sebulan lebih hidup aq bersenang lenggang tanpa assignment,,baru kini assignment mula menghampiri dan ingin berkawan baik dgn aq.ouh snap!! dengan kerja kerja setiausaha aq untuk 2 club, kelab penyayang dan kelab badar,,aq dpt merasekan hidup aq is going to become huru hara hiri dan here. =.=' dengan quiz2 yang giat aktif dijalankan oleh pensyarah2 kesayangan,,tiade lagi waktu erat dan ukhwah bersama katil..ouh mannnn..

ouh btw,,muka aq ibarat kek labis yang mempunyai dua layer yg begitu berbeza warnanya! ngeh3.. hasil dari training palapes yg sgt menguji keimanan aq,oke aish ,sile redha.haha.. serius weyh!! muke gua gile sunburn,kalah time PLKN woihhh!pekhh pekhhh,,penat nye tuhan je lah taoooo.. hari tu aq gaduh ngn sarjan..haha..dy nak soh aq pakai baju size kecik tu sbb baju lengan panjang tggl tu je size..mmg tak lahhh woihh aq nk pakai.. hasil pergaduhan,dy bagi aq baju lelaki.even lengan pendek tp size xL lelaki,pakai dua lapis ngn tshirt lengan panjang..osem bukan.lagi rela pakai baju dua lapis dari kena paksa pakai baju lengan panjang yg sendat tu.. o.o mintak maaf lah sarjan,bukan niat utk melawannnn.sy cuma pertahankan hak sy sebagai muslimah insyaAllah..

ouh btw lagi,,hari sabtu lepas aq pergi UIA.wuhuuuu,.ada meeting dan diskusi BADAR UPNM ngn MA'RUF CLUB UIA..it was fun lahh.best,diorg byk bagi tunjuk ajar..dan uia sgt sgt lahh besar kalao nk banding ngn upnm nie.haha..mmg banding ngn u lain pun upnm tetap kecik. =.= dan suasana kat situ pun mcm damai je.maybe sbb hari sabtu kot,ramai yg kluar..ntohh.. tapi overall best lahhh :)


badar dan ma'ruf :)
feeewitttt,,macam kitorg yang UIA en en.haha.omell gilaaa gamba ni.. sukeeeeee.. ;p



till then,happy deepavali,assalamualaikum :)


Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.