+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

takde kawan takpe,aq ade DIA :)
Thursday, October 6, 2011 | 7:30 PM | 2 cakap cakap
Assalamualaikum,.bismillahirahmanirahim. :)

hari ni 6 oct.. genap sebulan aq kat upnm nie..whoaahhh,,gua rase mcm 6 tahun je weyh. =.=' hihi,tak lahh.. hows life? oke kot..alhamdulillah oke..dan aq pasti ini yang terbaik :)

aq slalu stress,,aq tak de kawan. :'( seorg yg kecoh dan keypo,yg suke bercerite dan suke berbual,,yg suke tegur semua org,,masuk upnm nie,aq mcm erkkkk! aq rindu aspuri teknik jb,aq rindu matrik..serius.. kat sini aq tak jumpe adik bradik pun,yg aq jumpe hanye kenalan atao kawan. dulu ramai adk bradik..u know,kawan yg lebih dari sahabat,yg sentiase ade utk setiap mase.yg kongsi cerite itu ini,yg share makanan walaupun sikit,,yg caring gile bile ade probs,yg sanggup dgr semua cerite aq..tu lah adk bradik aq,,tp kat sini? i'm not even found one :'( kat kelas tak payah cerite lahh,,laki je kan,tak payah nk kawan sgt lah kann,,haha..nasib baik ade wan syafiqah,die pendengar setie aq :) tp die kadet,,blok lain,,,slalu bzz,,tak bule spend time as much as i can..tp alhamdulillah..die faham aq.cume die tak byk ckp mcm aq.. tp die pun mencari cinta Allah ,insyaAllah..ukhwah fillah wan! :)

kat bilik? habis kls,masuk bilik..yeah,,silakan buat hal masing2.. haha.. kalao berbual,mesti bergaduh dan bertekak,jd aq amek keputusan utk tak berbual..bercakap yg penting je..yg rase perlu nk cakap..kadang2 aq jadi stress..this is not me! tp aq muhasabah,, Allah takkan jadikan yg sia sia.. aq percaye,,mungkin ade hikmah,.mungkin bile byk berbual , akan jadi mengumpat,, mungkin bile byk berbual,akan menyinggung hati org dan hati sendiri.. for sure ade hikmah! mungkin Allah nak temukan aq dgn org yg sekufu je.org yg same2 mencari cinta Allah. who knows bebeyh,. jd aq sentiasa bersyukur dgn ape yg terjadi.. :') aq ade DIA.. takde kawan takpe,aq ade DIA..as long as aq jalankan tanggungjawab aq dgn baik,,cukup lah kot.. insyaAllah akan dtg sahibah sahibah yg sekufu dan sudi bantu aq utk cari redha ilahi.. :D

ya Allah,,cekal kan hati ku.tabahkan jiwa ku..jgn sesekali aq merungut dgn ape yg kau atur kan :')

doakan aq ye :)

ouh btw,smlm ade pelantikan jwtan utk Badan Dakwah dan Rohani UPNM (BADAR).. naib setiausaha disini! oh my Allah..tetibe aq mcm cuak,even naib s/u je pun,jwtn atas tu sume senior =.=' dan aq tak pernah pegang jawatan utk kelab ye,.harap maklum,aq dulu penolong ketua kelas ngn ketua prep je. =.=' adehhhh..tp insyaAllah aq bule buat ..ehehe..mcm hape je.kecah semacam.padahal naib s/u je. =.=' tak pernah ade jwatan la seyh.cuak lah aq. haha..pang kanggg,

till then,slm :)

Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.