+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

replace
Thursday, November 3, 2011 | 12:36 AM | 1 cakap cakap
Assalamualaikum,bismillahirahmanirahim :)


fiuhhh,,sawanggg woihh blogggg.. kan aq dah ckp,aq bzz.aicehh.haha.


hmmm,hows life?makin hari makin byk plak dugaan aq utk lupe die yg tak penting lagi tu..gara gara klon beliau ade dlm kelas aq.kenape mesti muke nk same?kenape mesti name nk same?kenape mesti asal usul nak same?kenape mesti bulan kelahiran nak same?kenape mesti gaye cakap nk same?kenape mesti tulisan pun nak same?kenape mesti slalu duduk hampir2 ngn aq time dlm kelas?ya Allah.. haihh,,sbnr nye tak patut pun rase mcm tu.tp tu lah,aish kan,,hmm,iman terumbang ambing.kadang2 tersasar.ya Allah,takut nye..kuatkan aq ya Allah,bantu aq utk delete 100% memory tentang die,walaopun payah sbb hari2 kena jumpe org yg mcm die.tp takpe,aish ade Allah,Allah tlg aish kn kn kn. :')


be strong aish.make Allah and Rasulullah 100% in your heart and mind :D


Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.