+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

surat untuk ayah
Monday, December 19, 2011 | 7:00 PM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum ayah,

nahhh,jahat betul anak ayah ni,sunyi sepi tak tulis surat utk ayah.erk,sory sangat sangat..tak sempat lahh ayah,,bzz..hmmm..ayah,adk dah nak habis sem 1 dah kat upnm nie.fiuhhh,,kejap je mase berlalu kann..adik dah dpt baju loreng! hihi,omel,,dapat baju tu je teringat kat ayahh..wahh wahh,,adik segak mcm ayah ahh.dulu ayah pakai,skrg adik pakai.wee weee.. :'D

ayah,ayah sihat tak?for sure sihat kan. :) adk pun oke je kat sini.jumaat ni balik uma,cuti semggu,stdy week pastu final.woahh,da final dah,ayah doakan adk tao tao..i'll do the best utk ayah ngn mak :D

ayah ayah,,nak tao tak? time adk baru baru masuk upnm kann,,mate adk tertumpu kat sorang staf sarjan ni.setiap kali tgok die ,mesti adk nangis,.sebab gaye die macam ayah.skali pandang mcm ayah..serius..mesti bergenang je lahhh kalau tgok die.. then hari tuh kat,adk pegi pejabat palapes sbb nk tukar size baju en.pastu die ade..adk ckp lah ngn die :-

adk ; stap,,sy nak ckp bule? :)
stap ; ape die?
adk ; eh takde pape lahh.. hihi/
stap ; eh awk ni,nk ckp ape?ckp lah.
adk ; stap macam ayah saye,.hmm,tp ayah sy da tade..erm,die pun sarjan ,tiga arrow mcm stap.
stap ; ouh yeke..tak pe lahh ,bia stap jadi ayah angkat awk..


ohmaiii Allah,mase tu macam nk nangis kot.and i did cry time nk balik tu..like seriously mcm nk salam nak peluk je stap tu.haha.but die bukan ayah saye.sebab adk rindu sgt sgt sgt ngn ayah. T______T hmmm, and due hari lepas kitorg ade pesta durian,,and die kopek durian,adk tgok je dari jaoh.mcm ayah! rindu nye lah haihh.hihi.

adk dah ade ayah angkat.hihi.and mase adk bebual ngn die kan.rupe nye die pun dok utm dulu,pastu die penah berniage nasi lemak kat area ruma kite..omel kan?kecik betul dunia..pape pun,,ayah takkan ade pengganti..die cume bule lepaskan 0.5% rindu adk pade ayah.selebihnye,,i miss you a lot.i do,always..



ayah,,jage diri baik baik..sayang ayah..
rindu ayah sgt sgt sgt..iloveyou ayah.
*hug XOXO :'D



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.