+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

sister :)
Thursday, March 15, 2012 | 12:33 PM | 0 cakap cakap

Assalamualaikum..

entry khas utk kakak sy yg cantik,baik,penyayang,pemurah,comel. BAHAHA.. walaopun itu semua dusta,, aq buat jugak statement setahun sekali nie.heuheuheu..

haha,tak lahh kakak sy mmg cantik pongggg *sile blnje aq woihh. :D



HAPPY BIRTHDAY SAYANG!!
may Allah ease you in whatever you do bebeyh! semoga diberikan umur yang baik sebagai hamba Allah yg baik :)

semoga tekun study utk final year nie! make sure kaw graduate dgn cemerlang,dpt keje baik dan gaji besar yg akan masuk ke poket aq 2.5%..bahaha,.tak lahh.. semoga awokk cemerlang.. whoaa,, gile lahh dah final year..fuh fuhh..

semoga cepat dpt jodohh,,so that aq pun bule lah kawin awal jugakk,,tak yah lahh lame2 sgt nk kena tunggu kaw kawin dulu.ngeh2.. *gatal kaw aish.. hihi..



happy birthday tao taoo,,hadiah kite kawtimmmm lain hari yeahh.. :) rindu awokkk.. <3



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.