+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

surat untuk ayah
Monday, May 21, 2012 | 1:47 PM | 0 cakap cakap
bismillahirahmanirrahim.





Assalamualaikum ayah.. *salam peluk2 rindu rindu*



sihat?insyaAllah sihat dan bahagia kan..ayah,,anak ayah yg jht ni nak mntk maaf sgt2 sbb hari tu tak wish birthday ayah.,4 mei hari tu..adk dah teringat nk tulis surat mase birthday ayah,tp tak sempat lahh.xtao ape yg adk bzz kan smpi tak sempat nk tulis surat utk ayah.sory eh ayah.sory sgt2.. hari ni dah 21 mei,,tp mei lagi kan,,so adk nak ucap selamat hari lahir utk ayah tersayang :D semoga ayah sentiase sihat dan bahagie selame2 nye..time birthday ayah tu,adk blk ruma,tapi tak sempat nk buat kek coklat yg ayah suke tu,,sbb bzz ngn barang kak ina.haha..nnt lain kali adk buat kan eh,ayah kan suke.ayah ckp,kek coklat adk plg sedap kan! heuheuheu,,tgok lah sape yg masak..ayah nak tao tak adk still pakai mangkuk besar yang kite beli same2 tu,,khas untuk buat kek,kuih,cookies..bile nak baking je,msti ingt ayah,mangkuk tu kite beli kat giant kan.tp mangkuk tu berat lah ayah,,hari tu mak belikan mangkuk baru,,yg plastik punye,cantik,warna kuning siap ngn senduk untuk bake bake lahh..tp tade feel lah pakai mangkuk tu.so,adk lagi suke mangkuk yg ayah belikan tu.hihi,,jgn bitao mak! ;p



ayah,,
lagi 2 mggu adik dah nak final exam.dah nak dekat setahun dah adk kat sini..tp,ayah tao kan adk mcm tak happy kat sini..hmm,,nak call ayah cerite semua,tak bule..ish..adk cite ngn mak je lahh..hmm.ntah lahh.hari tu mak ade ckp,kalao nk tukar u,tukar je lepas habis tahun 1 ni.adk pun pikir2 blk.adk ckp ngn mak,,tp kan adk dah janji ngn ayah nak berjaye kat upnm ni.adk dah janji ngn ayah nk jd askar.hihi..acane eh ayah?tp smgt adk naik blk lepas consultation hour ngn abg adi.hihi..die kan good motivator...hihi..ntah lahh,,adk cume harap doa ayah ngn mak je untuk adk teruskan..it's not that bad,,adk happy je lahh,,but i always feel kosong kat sini.tape lahh..janji adk teruskan stdy semate2 kerana Allah,,kerana ayah dan mak yg adk syg sgt2...



ayah,, it almost 2 tahun lebih,,tp adk still rase ayah ade je kat ruma..smpi kadang2 adk tertekan button call kat phone tu bile scroll name ayah..adk tak delete pun nombor phone ayah,,takkan delete..ayah,adk rindu..adk rindu sgt ayah..adk rindu sgt nk peluk ayah..kalao bule,,,adk nak ayah dtg dalam mimpi adk setiap hari,stiap kali adk tido..kalao tidur qailullah tuh pun ,adk nk ayah teman adk..hmm,bule tak ayah dtg nnt?plzz..



hmm,,smpi sini je lah surat adk,.adk ade class kul 2.30 nnt..sory kalao buat ayah tggu surat adk.insyaAllah lepas ni adk slalu tulis surat utk ayah ehh? iloveyou ayah.if only i can touch east and west,,to show u how much that i miss you ayah..i meant it..take care ayah.. assalamualaikum :)



ikhlas,
yg sentiasa merinduimu.



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.