+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

aish the jadoo
Monday, June 4, 2012 | 9:02 PM | 0 cakap cakap
Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum :)

wahh wahhh,,giat kaw aish mengepost entry hari nehh.gigih betulll..time2 nk final exam lah kaw nk gigih berblog kann.. adehaaii...


erkk erkk,, hari ni aq nk cerite satu bende.. aq tak sure lah ni bende ni pujian ke kutukan yg dilemparkan kat aq. haha.. korang kenal JADOO takk?? alaa yg kat cerite hindustan koi mil gaya tuhh..tak kenal lageh?meh aq kenal kann.. taraaa!!




hihi..comel en en? haha..geli je comel,,scary ade lahh. heh.. oke,so ape kaitan nye? sejak cerita ni wujud,, aq telah dinobat kan sebagai jadoo dalam family aq! haha..ni semua gara-gara kakak aq yg first yg bagi nama jadoo kat aq.. why bebeyh why!! sebab mate aq mcm jadoo! say what???! lepas tu,, masing2 nak panggil aq jadoo,,sbb aq mmg suke besarkan mate especially time amek gambar.. haha.. 



same ehh macam mate jadoo?? 

bahaha,, gile kaw nak samekan aq ngn alien.. *menangis* =='

pastu ade jugak org yg ckp mate aq mcm bulan penuh.. haha..padahal mate aq tak besa pun, unless kalao aq besarkan,,mmg lah besar woihhh..org lain pun kalao besar kan mate,semua jadi jadoo!! haha.. *tak puas hati*

tp aq kompius diorg nk puji aq ke nk kutuk aq.erkk. lantok..


pape punn,,aq bersyukur sebab mate aq cantik.  #ehh?  gile perasan kaw aish.. hihi,,semua org Allah jadikan cantik ehh ehhh.. admit it! my eyes osem aite aite?  *dah dah,,tak payah layan aish*


jadoo pun jadoo lahhh,,comel en...say what!!




till then,
aish the jadoo.hihi.
assalamualaikum :)





Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.