+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

aish's mallow!
Monday, June 4, 2012 | 8:17 PM | 0 cakap cakap
Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum :)


hollaa hollahh.. 

Alhamdulillah.. idea untuk jual marshmallow berjaya kot..berjaya kot?hihi.. thnx to Izyan Jamal who's inspired me to sell this awesome marshmallo.. cehh ayat aq macam dpt anugerah penjual marsmallo berjaya.. hik3.. 

plussss,,aq mmg suke makan marshmallow and skrg kan mcm susa nk dpt yg halal..so,bile dah dapat yg halal dan diyakini nehh,,aq nak semua org enjoy makan marshmallo.. *cehh =='

ermm,,first try was last month.time ade minggu penghayatan islam.which is ade gerai2 semua kann. and, alhamdulillah,, during that time marshmallow sold out! tggl 5 cucuk je,mmg utk aq lah kann..gile kalao tokey tak dpt kannn.. ;p

and,,time flies *acehhhaii* ,, ramai yg tanye,tak jual marsh lagi ke..so,, atas permintaan ramai,, skali lagi aq jual.. aq pegi lah amek stok kat kajang kan.then time tu hari khamis,, ramai yg dah start balik kampung sbb nak start study week..aq pun mcm tawakkal je lahh,,kalao tade org beli pun,, marsh bukan basi kan kann. hihi. so, packing2.. aq pun jual lahhh.. by the end of that day,,dlm pukul 10 malam cm tu,, just tggal 6 pack je from 64 pack yg aq buat.. whoaaa! gile tak happy aq mase tu.alhamdulillah alhamdulillah.. :D 


MARSH, I LOVE YOU!! awhhh..




insyaAllah lepas ni aq akan terus jual marshmallow sebab beliau sgt comel dan bile makan tu feeling feeling princess kot?  #ehh,ape kejadahnye =='


and aq kann,,sebenarnye,teringin nak jual marshmallow,candy,sweets,cupcake,muffin and semua lah benda2 yg comel tu.. aq selalu berangan,,kalao tade satu shop pun,, mungkin van ke?van yg dah dicomelkan..jual bende2 yg comel tu..aq pun comel lah skali kan?#ehh. haha..

cam nihh cam nih! best nyeee.  *mood berangan*

abaikan penjual tuhhh,,aq nk tunjuk van tu je.hihi.. =='



doakan perniagaan aq sukses yeahh..semua org!! tadah tgn! "semoga aish berjaya dengan marshmallow beliau" hikhik.. ;p


till then, 
assalamualaikum :)




Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.