+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

boneka pentas dunia
Tuesday, June 5, 2012 | 8:56 PM | 0 cakap cakap
bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum. :)

hey peeps..seperti semua yg sedia maklum,, skrg ni saat2 getir utk student degree,, exam around the selekoh bebeyh! ohmaii ohmaii..  *jadi,ape kaw buat kat belog ni aish?ah diam!haha*

hmm,,cume yg tak best nye,,time2 study week ni ade kelas pulak kann.. takpe lahh,,utk kebaikan oihh oihh..

hmm..aq balik rumah weekend haritu.hari jumaat,,semalam baru sampai upnm balik.. erk,,tak bawak blk laptop,so aq tak on9 lah kann..balik2 je smlm ,aq terus on9.. aq semacam sgt terkejut ade berita tentang pemergian sorg kadet batch aq..excident..innalillah.. :( even aq tak kenal budak tu,dan mcm tak pernah tgok je,,sbb die budak pengurusan.hmm,,msti mak die sedih kawww kaww punye sebab arwah dan adik die meninggal,,due2 meninggal dunia time excident tu.hmm.. ajal maut ditangan yang maha kuasa kan..tak bule nak expect anything..bende2 mcm ni buat aq takot kottt..haihh.. aq rasa meninggal dlm keadaan excident ke,bencana ke,lemas ke,,, sgt meninggal kan kesan yg beyond expectation kepade org yg ditinggalkan.. sebab sekelip mata je! papppp!! terus takde..can you imagine it? ya Allah,,,lindungilah aq dan org2 sekelilingku dari perkara2 sebegini.Allahuma amin!! :'(


pastuhh,,pagi tadi aq ke kelas,, 3 org classmate aq terlibat dlm excident selepas ziarah arwah yang baru je meninggal dunia tu.. i was like terkejut gila,,dan mcm nak menangis kot bile tao kawan aq tu patah rahang ke hape ntahh dan masih kat hospital,operation.. ya Allahh.. hmm,,alhamdulillah lagi 2 org tu oke je,,cume luka2 calar2  jehh..


hmm,,luqman,,jaga diri kaw baik2 ehh ehh.. cepat2 sihat,, mggu depan kite dah start exam.. sape nak inform berita2 kelas nnt..cepat balik tao. :') aq doakan kaw oke je kat hospital tu..td shahir ckp " luqman oke dahh,, tp time aq kol tak paham lah ape die ckp,,so aq suruh msg je". hahah.sengal kot si shahir tuhh..gigi kaw byk patah eh?alahh,,tak bule nak sengeh2 dah laaa kaw lepas nehh.haha.. tape2..pape pun,,redha k.ade hikmah! syafakillah kawan! :')





hmm,,hidup ni tanpa plan kot. ==,
kite ni pelakon je kat pentas dunia Allah.
beware.





till then,
Assalamualaikum :)




Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.