+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

sudah cukup cukup sudah.
Tuesday, June 5, 2012 | 11:05 PM | 0 cakap cakap
bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum. :)

gigih berblog tatkala musim exam..
aq nak start study esok lah! kaw diam! haha. *gile



hmm,,its been 2 month..2 bulan lebih kot.. aq berdinging dingin ngn kaw..u know what?i really hate this.i meant it.. aq sgt tak suke dingin2 ni..haih..ntah lahh...kalao org tanye punca aq gadoh dgn kaw,,aq mcm nk ketawe je..sbb the things is sgt lah remeh..ouh,remeh to me,,bukan kaw kot..i did ask for forgiveness kan.tp seems like nothing happen pun..ohmann..kemon lahh..byk tahun lagi kat sini,,jgn lah buat aq rase stress.*menangis*  oke takk,,tak,,bukan slh kaw..cume aq je mcm tak bule nk go on dgn semua ni..sbb tu aq selalu rase nk kluar upnm neh.haha.loser kan? aq je yg mcm ntah pape ntah kat sini..mungkin betul lah ckp kaw..aq tak reti respect org kot..that is y aq mcm tak comfort dgn semua org..is it?hmm. mungkin jugak sbb aq tak jaga hubungan dgn Allah,,mane mungkin Dia nak jaga hubungan aq dgn org lain. habluminAllah,habluminannas.. ohohoiii..tak suke nye perasaan ni.



hmmm,,hari tu time aq consultation ngn abg aq,,aq mengadu semuanya kat die,, dan die advice aq utk terus terang kat kaw,,i was like,,okay! i'll do it! bile aq nk ckp ngn kaw,, mcm ade sinar kebencian dlm wajah kaw yg kaw lemparkan kat aq..dan aq jadi mcm "hmm,,nvmnd lahh,,mungkin aq dah tak perlu kawan ngn kaw kot".. but yet,,aq fikir,,aq putuskan silaturrahim macam tu je? sape aq nk buat cmtu.msti Allah marah kat aq kan.. tp aq tak tao nak buat cane.aq tak tao macam mane nk start ckp ngn kaw balik afte bout 3 month kite dingin dingin..dan after aq bertekak dgn kaw yg mcm hape je hari tu..fuyohhh,,aq sgt sory,,mase tu aq mcm hangin semacam,sbb kaw pun berhangin ngn aq knn..aq soryy..soryy sgt..sory :(  i just want to ask you for forgiveness,tp tak tao mcm mane..dah berbulan kite tak bertego..aq sgt tak suke,sbb aq bukan jenis gadoh2.. :'( 


 i just don't know how.. cume nye,,kadang2 aq rase mcm tak adil ape yg kaw buat kat aq,,dgn salah yang aq buat..yeah,kaw tak buat pape,kaw just tak layan aq.and it enough to make me feeling bad..


beb,dah nak exam ni..halalkan semuanya.. aq doakan kaw berjaya.aq sangat2 mintak maaf.hmm,,if i can talk to you. :(


hmm,mak slalu ckp,,abaikan je lah,,buat tak tao je lahh..left behind..i did try mak,, tp mcm tak bule je..how sad,.. ya Allah,,lembutkan hati dia utk kawan dgn aq balik... :')  *macam budak kecik main tak kawan tak kawan.haha..*


till then,
Assalamualaikum :)




Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.