+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

alhamdulillah (part 3)
Tuesday, July 3, 2012 | 11:41 AM | 0 cakap cakap
assalamualaikum :)

gigih tak aq buat entry berpart part nehh.hihiu..

okayh..sejurus selepas aq abes final exam,,terus start military training..fiuhhh,,nasib lahh seminggu je,yg seminggu ni pun aq dah rentung mcm hape,,kalao more than that,,tak tao lah ape nak jadi ngn aq..haha.redha kan aje.sobss,,.

hmm,,ade ape je time training,,ade jalan laju, ujian senjata,ujian kawad ,,ujian renang..aq just tak buat ujian renang jehh.hihi..aq saje bagi alasan mslh perempuan gare2 tanak turun kolam renang,,yg semua diwajibkan pakai tight.gile ke hape.dah la campur laki perempuan..so,aq gune lah alasan tu kannnn.nasib lah jurulatih tak cek lah bagai..fiuhhh..

jalan laju pun agak mencabar,,bawak 5 kilo pasir dlm beg pack,,bawak senjata m16..berlari dan berjalan 8km.. fiuhh,,kaki melicit teruk sbb pakai spike boot  longgar kott..ntahh.. :( sgt sakit sob sob.. tp overall okay lahh sbb masing2 sgt support antara kawan2..best best! lari sambil nyanyi2! :D  

yg paling tak bule bla is malam second last,kitorg kena change parade..gile lah kaw,,smpi kul 2 pagi eh,,main tukar2 baju..yg paling osem,last skali tukar baju tido.haha.comel je..tp sumpah penatt..

last night was,,malam riang ria which is mcm dinner lah lebih kurang..fun lah jugak kot mlm tu..kire berjaye lahh dinner yg dihandle oleh kami sendiri.. :D


alhamdulillah,training seminggu berjaya dihabiskannnn.. :)


till then,salam alaik.. ;)



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.