+Follow | Dashboard


Aisyahira Melan Omar
Another day, another chance to right the wrongs of yesterday.
aishOSEM?
About | Links
| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |



hye!aish here

Heyy you! Assalamualaikum!

Nothing much. Update setahun sekali. Cuma sayang nak delete blog ni sbb dah 10 tahun.
say what!! 10 tahun guysss. haha. So entry byk tu semua zaman hingusan.lol.

Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-



The Story Begins!



✿ alhamdulillah :') ✿
Friday, July 20, 2012 | 8:15 PM | 0 cakap cakap
bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum :)



hey guys :) 

yeahaaa..whoott whoott.. as i've told cha,,rslt udeh kluaq..and,, alhamdulillah,,masih lagi dean list :') tp sipi2 dan sgt sgt cukup makan jehh,,menurun dari sem 1..brape??3.50..fiuhh,,nmpk tak betul2 cukup2 makan?haha.. pape pun,,aq sgt bersyukur sbb masih mampu mengekalkan dean list.untuk mak,and of coz,untuk ayah :')


fiuhh,,ape yg menderopppkan rslt? LAW OF ARMED CONFLICT.. tell u what,,i'm not lawyer! grrr,,grm aq ngn subject law nehh.haha,,dan rate2 kawan2 aq pun slack kat situ ahhh.. i got C ogeyhh.. *tutup muka

ape2 pun,,masih bersyukur sgt sgt sgt..alhamdulillah :) 

terima kasih Allah :)

till then, Assalamualaikum :) 

*slmt berpuasa.






Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.