+Follow | Dashboard


Aisyahira Melan Omar
Another day, another chance to right the wrongs of yesterday.
aishOSEM?
About | Links
| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |



hye!aish here

Heyy you! Assalamualaikum!

Nothing much. Update setahun sekali. Cuma sayang nak delete blog ni sbb dah 10 tahun.
say what!! 10 tahun guysss. haha. So entry byk tu semua zaman hingusan.lol.

Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-



The Story Begins!



✿ erk,review awal? ✿
Friday, July 27, 2012 | 2:47 AM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum.. Bismillahirahmanirrahim.



beberape hari yg lalu,,aq telah buat satu eksperimen di twitter.ekekeke.. ;p 

sebenarnye,,aq dah bosan ,tade keje nak buat..and nak buat review awal,,kalao keadaan sbnr mcm mana.haha.. ape aq ckp nehh?tak paham?? ni haa,, aq tweet nehh..



 dan ini!




dan ini juga!





dannnn...

respon merekaaa.. ;D








hahah..mintak maappp kawan2.. ;p

mesti laili mcm dah tao kan aq main2.. kaw pun cam sure tak sure je tweet ngn aq..haha.. 

yes,aq main2 je lah weyhhh..saje menggatalll..tak lahh,saje nk tgok ape respon kawan2 aq nehh.. bukan mencari publisiti.. *wujud ke publisiti utk kaw aish?*  #kesian

hihi..tp kann,,tak sabar nak tweet betul2.. ehemmm.. <3 gataiii.. *harap berpeluangg.. :')  tp mase tu,,msti org tak caye dahh..pdn muke kaw aishh.hahaha.. ;p


leyli,yan,, iloveyou! haha.. korg nanti bridesmaids aq tao! *tetibe bridesmaids* ahahha! ;p


till then,assalamualaikum :)



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.