+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

happy birthday bro! :)
Tuesday, July 3, 2012 | 6:08 PM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum.Bismillahirahmanirrahim..

hey peeps!! hari ni,, 3 july,, birthday abg kesayangan gua! whoott whooottt.. malam tadi dah sesi  potong2 chocolate cake yg aq buat khas utk beliau..dan utk mak jugak,,sbb birthday mak 20 jun hari tu tak sempat nak buat kannn.hihi..

pastu pagi tadi,,kitorang buat plan baekkk punye utk beliau!! haha.. tunggu sampai die siap mandi,, keluar je bilik air,baling tepung.bahaha! kena mandi balik semula..padan muke..kihkih..dah la mcm da lambat nk g opis kann..hahaha..

tak cukup dengan itu!! time die nak ke kereta,,kitorg bagi die key prop..yg slalu org menang dpt kete tu,,kan ade kunci kete yg besar tu kann.haha.. memandang kan beliau baru je sebulan pakai kete tu,,idea kakak aq utk buat suprise ni mmg superb lah! for sure tade org buat mcm kitorang..haha.. 

tak cukup dengan tu,,lepas die dah terharu lah bagai dengan key prop tu kannn,,die kluar je uma,,kejutan yg ketige is,, melihat KERETA SENDIRI di riben kan dengan osem skali.wakakaka.. bajet mcm dpt hadiah betul je kann..padahal kete sendiri.. 

tengok lah aksi beliau!


muke tak bule bla sgt tekejut dan tak tahan gelakk.bahahaha.. :D


key prop tu sgt mahal ehhh..haha.. :p

riben dah tersenget sikit..ekeke.. ;p

hyundai elentra..tgok lah plat number tu.,benci..haha..




and,, hadiah dari aq utk beliau,,,,,,

picture frame,gamba aq dan die..hiuhiu..gigih kottt aq buat fram nehhh,,sampai kul 1 lebih.gigih yeah nak pintal tali gulung2 tuhh.haha.. hope awok suke..ngehee..


so,,lastly,,
HAPPY BIRTHDAY
TO MY ABANG!
AZRUL MELAN OMAR.

may you be blessed,, semuga ditambahkan rezeki,.semoga berjaya didunia dan akhirat.semoga menjadi khalifah yg soleh di muka bumi Allah ini..


ikhlas dari,
adikmu yg osem!ekeke..





Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.