+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

kekejangan otot.erk?
Monday, July 30, 2012 | 12:32 AM | 0 cakap cakap
 Assalamualaikum..Bismillahirahmanirrahim.. :)


whoot whoottt..alhamdulillah,,smlm Allah bg kesempatan kat aq utk bertemu ngn shbt2 yg gue kangennnn bangat! hihi..classmate kmns terchenta,.. even hanye 6 org je,,tp cukup utk kekejangan otot2 di muka aq.. fiuhhh.. okay ketawa tak berenti.. haihh..penatt penatt..haha.. :')


leyli tggu kat skudai dan kami bergegas ke permas utk amik shila ,,berbekal kan direction dari google yg telah di print oleh leyli..ohmann,, WELL PREPARED GILOS! hahaha..alhamdulillah tak sesatt.. *laili si pemandu hebat,lain kali jd driver gua lagi..bahaha* setelah amek shila,,bermula lah episod otot2 muka aq kekejangan. haha.. :'D  


kami ke jusco tebrau utk buka puasa.. shaneen,sai dan fifi sedang menunggu disana.mereka telah reserve kan  makanan utk berbuka. (aq rase ayat aq mcm karangan laporan utk pmr.haha).. setelah mengetahui bahawa mereka telah mereserv kenny rogers,,aq dan shila mcm "what? bawak duit cukup2 je ehh" wakaka.. kaw tao lahh,,mahal giloss kenny's tuhh..fiuhhh.. tp diorg dah reserve punn,,layan kan je lahh.. dann,,alhamdulillah kenyanggg.. ;D


 sale sale.. :)  *jusco mmg tak pernah tak sale*


sbelum berbuka tu,,jln2 lah dulu kat jusco..aq smcm nak meroyan sbb sale. haha..u know me well. ==' dan nafsu aq tertindas jugak bile aq nmpk satu baju yg osem gile price rm79 yg ade 50%,,, berfikir sejenak,lantas ke cauter pembayaran.heuheuheu.. tak mampu tahan sbb baju tu mcm cantik okbaiii.. =='


lepas berbuka,,nak g solat,,tp makk aiiii,,surau gile fullllll..  *bile aq dah jd engineer nnt,aq nk buat mall yg surau die besar gilos,#satu floor mungkin?*  jd,kerane kesuntukan mase,,kami bergegas kluar dr jusco dan pergi ke diamond.. ohh mann,,parking pulak full,,nasib lah ade kosong satu,ngam ngamm.. fiuhh,,smpi kat situ,,aq ngn shila siap menari lg dlm surau tu (what?!) haha..tak lahh,,nak menunjuk kan kosong gile ,takde org kat situ.. sebaik saje habis solat,nk lipat sejadah,,azan isya' pulak..solat lah terus kannn.. nasib tak buat terawih 20 je kat situhh.haha.. 


pastu masuk jusco balik (mmg suke kluar masuk parking) haha.. makan kek pulakkk..sedap betul lahh kek yg LEYLI BELANJA tu..hihi.. borak2 dan gelak2 ..ohh seronok! :)




kami berenam :)  johoriannnn.. maaf yeah classmate f1p7 yg lain..ekeke.. ;)





time makan kek tu,,ade plakk brader dtg jual perfume..hampeyh..nmpk perfume atas meja tu? hahh,,rezeki lah abg tu kann.hihi...


dan lepas makan kek,balik! ;)



thanx guys for the day :) osemmm! even tak ramai,,tp syiokk! dan utk shila,,jage diri okayy,,insyaAllah aq sentiasa doakan kaw.ape2 roger okayy...hihi.. i love you muahh muahh lah! 

thank you Allah :)



till then,Assalamualaikum



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.