+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

seri otot..ohh nooo!
Saturday, August 4, 2012 | 3:01 AM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum.Bismillahirahmanirahim.

okay sebelum aq cerite nehh,,nak bagi amaran.. entry ni mungkin menggelikan.haha.. tp,jauh dilubuk hati aq,,entry neh sungguh menyayat hati aq,,sadis dan tragis! sobs sobss *menangis




okay..ape yg cube aq paparkan is,,gambar otot.. maaf,,hanye mampu bagi gamba kartun,,sbb aq geli dgn yg real..bahahaha.. *haipp haippp aishhh* 

ehemm,ptg td,aq cube buat kuih seri ayu,atao dikenali sebagai apam ayu.. tahu tak yang mane??yang nehhh..

ni gamba googleee..pinjam eh cik azie..  (btw,bekas pink die same ngn aq punye)


okay ni kuih favourite aq.gile favourite lah org kate! mmg aq suke bebenoo.tp sebelum ni tak pernah buat..beli je,tak pun mkck aq buat kan..so,selepas kejayaan aq buat apam polka dot (puihh,kejayaan lah sgtt..ehee) ,,aq nak try lah buat kuih favourite aq nehh..

okay neh zaman kegemilangan aq.. hahaha.. (sebelum muncul nye zaman kejatuhan aq hari nehh) =='



okay dipendek kan cerite,seri ayu aq tak menjadi!!! ohmannn,,kemon lahhh,,jarang jarang aq masak tak menjadi nehh. (baling pasir) haha..tak lahh,,selalu nye alhamdulillah jadi je,sbb aq mmg ikut adunan dr resepi yg encik google dan puan youtube bagi..tp,hari ni zaman kejatuhan aq,okbai.haha.


so,aq pun pikir lah kenape bentat je apam ni..mak aq ckp, mungkin sbb tak letak backing powder kot... tp dlm resepi tu tade pun,,ke,,aq silap salin.so aq cek resepi yg polka dot neh ade backing powder,so aq assume dah tao punca kejadian..tp baru ni,,aq cek balik resepi seri ayu/apam ayu tade pun pakai backing powder..sodehh makkk..apakah punca terjadi nya perkara yg mendukacitakan inih!!! pastu aq roger encik google, dan beliau kate,mungkin sbb aq bukak penutup kukus tu awal,atao pun air kukus tu jatuh dlm apam,..ohh get it! aq tak letak kain kat atas tu.. hmm,,sekali lagi aq assume punca dikenal pasti..sejauh mana kebenaran nye,,tggu aq buat second round.. haha..


awal entry td,,aq ade bg tao entry ni menggelikann.,..jd, ibu2 mengandung jgn tgok gambar seterusnya ni,, dikhuatiri anak anda akan berotot seperti spider man diatas.hahaha..org2 yg ade penyakit trauma seperti nadira dan tira (cerita dejavu kinabalu) pun tak bule tengok,kang meghoyannn.haha.. one two three!



CAN YOU SEE MY SERI AYU CHANGE TO SERI OTOT??? HAHAHAHA.. *geli betul*





dahh dahh!! kau jgn nak hine sgttt..haha.. walaopun bentat dan berotot,,rase die bule tahan jugakkk..series weyh,,rase okay dahh cume otot.erkkk.. ==''




kelape dah lah hidup segan mati tak mao.haha..aq main hambek je kat peti ais..this is unplaned okay,rase tetibe nak buat..haha..



okay semua orangg! dah berotot belum?bg sesiapa yg nak six pack dgn kadar segera,bule order kuih seri otot aq ni hahh.. 


dah dahh,,leave me alone,,aq tgh sadis nehh kuih tak jadi.. *aiceh. =='
okbai!! next time aq cube lagi!doakan kuih aq menjadi lepas nehh..insyaAllah.. :)


till then,Assalamualaikum..



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.