+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

1 kekwa!
Saturday, September 1, 2012 | 6:31 PM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum.bismillahirrahmanirahim.

mood raya..weee weee.. :D

kawan2 yg menanti gamba dr aq,,maap bangat deyhhh.. kemalasan amat amat nak hupdate blog.heuheuheu.. ;D

sabtu lepas, OKAY SABTU LEPAS.. nampak tak betape basi nye entry aq neh?  sabtu lepas g beraya kat skudai..plan sgt sgt tak plan. haha.apakah? well,kitorang tak plan sgt2 pun,,just mcm "weyh,jom jalan raya" and semua mcm "okay jom" :D

so,aq ke rumah shidot tersayang pukul 11.30 pagi camtu,,pastu tggu aty yg lambat amek kitorg dan terus ke uma ain yg dah siap dan tggu lama. haha..

so! rumah pertama, ruma anissss! :D  dan anis mcm excited tak sudah jumpe kitorg semua..hihi.. setelah makan kuih yang diCATU CATU (hihi,,anisss maap) kami ke ruma bell pulakk.bell buat open house,so,die tak bule join kami..hiuhiu..


bersiar siar tak tao nak redah rumah sape.hihi.. :)

pastu kami ke rumah aty :) dan makan2 dan minum2,dan mak die ckp aq dah tinggi lampai..ohmaiii?? semua org like tak puas hati ngn statement tu. haha..kemonnn guyss,,last mak aty tgok aq is time form 1 kot?ehh? ntahh.. hahaha.. okay TINGGI LAMPAI.. hahaha.. 

next is,rumah shidot,, makan2 lagiiiiii,,minum ribena,,kelas kaw shidot..hihi.. 


pastu,,ruma ain... :D rumah daok..  *aq tak reti eja nama daok cane* haha.. pastu,kat rumah mamat tu,,kami bertukar kereta dari kereta kancil manual anis,ke keta mahal daok. hahaha.. jumpe plak nazim,rafiq,dan usop. okay  jum pergi rumah diyana :)

lepas dah makan2 kat rumah diyana, rombongan cik kiah terus ke rumah patik yg indah permai.. sampai jugokkk korg kat rumah aq kannnn.. awhhh,,patik sungguh terharu :')



ruma ain-ruma daok :)


fyi,, this is my classmate masa darjah 1.yeah!! WE ARE 1 KEKWA SKSS 1999!
okayy semua dah besau panjang tinggi lampai... hihi..






dann,, selamat berangkat ain ngn aty :)  baik2 kat negara org.. nnt blk malaysia bwk oley2 utk aq. hihi..syg korang! blaja elok2 tao kat sane!!


do take care okay my sayang sayang! :D





okay berakhir sudah cerita basi. hahaha.. bye bye!!

till then,assalamualaikum :D


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.