+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

eh eh,tak kenallll.
Wednesday, September 5, 2012 | 1:17 AM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum.bismillahirahmanirrahim.

*okay entry ni tade manfaat pun*


hmmm..satu tragedi belaku siang tadi..tragedi?ohh ohhh.. incident mungkin..ehh?haha..



jalan2 di satu tempat,tibe2 aq terlihat satu figura dibelakang kakak aq.. siape figura tu? bonda kepada si fulan.. di dalam hati guwa semacam ade mercun dass dass tuh.haha.. si fulan di sebelah bonda nya, dan ditutup oleh kakak aq..haha.. percubaan utk melarikan diri,terus memecut ke hadapan.. tibe2,kakak aq bule panggil aq pulak kannnnnn.. okay tanak pusing blakang..haha..ape hal ntah..tp pusing jugak lah dah kakak aq terpekik kat situ.. aq buat muke ape ehh?aq pun tak tao ape ekspresi muke aq time tu.muke hodoh kot.. haha..sampai kat kakak aq,reaksi luar jangkaan,aq cubit kakak aq..HAHAHA.. "kaw ni dah kenape,,hishhh,,ape halll?" mate nya melilau.. "ohh *** ehh?"..bule plak die sebut nama budak tu kannn walhal time tu die kat blakang aq. haha. okay bengang..respon beliau is sengeh2 buat muka gonjeng.ehh? haha..


jap nak clarify,kakak aq sgt rapat dgn aq,dan die kenal 88% dr friend list aq..hihi..jd tak payah nak bangge akk aq kenal kaw. haha.. ==' 


haha..aq kawan dgn si fulan, dari form3 kot?fuhh,,lame ehhh..tapi tak pernah jumpe langsung..kawan alam maya kannn,,ape ade hall.bukan main pum pam pum pam kat alam maya tu kann..dah terserempak mcm ntah pape ntah respon aq.. haha.. kaw tak tahuuuu,,aq ni pemalu sebenarnya..dan aq terkujat terkejut,,dan aq mcm bengang.. kenape plak nk kena rase mcm tu?eh biar lahh ,perasaan aq.. even,,terjumpa girls yg aq kawan lama kat alam maya pun,aq nk menyorok malu.. ape tah lagi laki.. bukan mengade ehh,,laki ke perempuan,aq akan segan kalao dah kawan lama tanpa jumpe,tibe2 terjumpe.? betul lahhh... *okay mengade sikit* hihi



haha..kaw kaw! tak payah nk gelak sangat ehhh..aq benganggg td..soryyy..tp kaw mcm tinggi ehh. haha.. :D

bye.*malu =='


till then,assalamualaikum..





Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.