+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

membuka rumah :D
Sunday, September 2, 2012 | 2:38 PM | 0 cakap cakap
Assalamualaikum. Bismillahirahmanirrahim.. :D

holla hollahhh.. satu lagi entry basi dari aq. haha.. :)
jumaat lepas, alhamdulillah, telah berlangsungnya open house di rumah patik. heuheuheu.. tade lah gilang gemilang nawww..biase2 je,sebenarnya,open house tu abg aq nk buat utk kwn2 die,so aq just selit2 je lahh.tak aleh2 cam tetamu aq lagi ramai kot?ehh?haha.ntahhh.. 

so, menu nye ialah!! 

mee rebus,mee soto,nasi impit *eja IMPIT tu camtu ke?hihi* 
cake coklat dan apam polkadot dari patikk..sangat sedap??eh ehh,,jgn lah puji..malu makkkk.. ;p


naz,fatin,laili,malin,iza dan naili,..alin dan fmily jugak..thanx guys!sampai jugakkk korang kat rumah aq kan..



bile dah takde tetamu,mule lah aktiviti gonjeng kami tige bradik. haha..  ;p



okay habis!

till then,,nanti kan entry basi dr aq lagi okay.hihi.. assalamualaikum.




Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.